Relatiegeschenken HomeBlogZakelijke geschenken

Zakelijke geschenken

Zakelijke geschenken, een gepast geschenk

Zo af en toe besluit een organisatie om zakelijke geschenken uit te delen aan werknemers en/of zakenrelaties. Hiermee wordt meestal de waardering getoond voor alle inzet vanuit de medewerker of vanwege de goede resultaten binnen het bedrijf. De ontvanger krijgt hierbij het gevoel dat hij of zij een stijlvol en origineel cadeau ontvangt.

 

Positief voor het bedrijf

Zakelijke geschenken kunnen ook dienen als een visitekaartje van het bedrijf of om de naamsbekendheid van het bedrijf te vergroten. Slim is het dan om te kiezen voor een geschenk met de logo van uw bedrijf. Geef jij als bedrijf een goed kwalitatief product met een sterke merknaam, dan heeft de ontvanger het gevoel dat hij echt iets van waarde krijgt en dat zal worden geapprecieerd. Ook kun je als bedrijf er mee pronken natuurlijk.

 

Merken en geschenken

Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om een van de producten van Rituals of Jamie Oliver te schenken. Profiteer van de status of het exclusieve imago van deze merken en laat aan uw medewerkers of klanten zien dat zij deze zakelijke geschenken verdienen.

Verder bestaat het assortiment relatiegeschenken uit diverse luxueus uitgevoerde kantoor- of reisartikelen of een mooie wijn. Geef een stijlvolle pennenset of een documentenmap van echt leder als relatiegeschenk. Ook is een stijlvolle reiskoffer een uitstekend cadeau.

Ga naar zakelijke geschenken

Zakelijke geschenken 1

 
Populaire producten
Bamboe lunchbox
€5,26 per stuk (1 st)
Samen Eten - Jamie Oliver
Prijs op aanvraag
Laguiole Kurken- trekker Zwart Hout
€26,70 per stuk (25 st)
€25,08 per stuk (250 st)
Fotopuzzel - 1000 stukjes
Prijs op aanvraag
Luxe bonbon paaseitjes
€30,36 per stuk (15 st)
€31,74 per stuk (1 st)
Game set  Family-fun  in wooden
€20,72 per stuk (5 st)
Hator hoofdmassageapparaat van bamboe
€5,60 per stuk (25 st)
€5,06 per stuk (500 st)
SeatZac blauw
Prijs op aanvraag
Powerdesk
Prijs op aanvraag
SENZA Party Popper XL Zwart
€2,15 per stuk (45 st)
Zonnebril UV 400, oranje
Prijs op aanvraag