Relatiegeschenken HomeBlogKleine BBQ

Kleine BBQ

Kleine BBQ, de handigste barbecue voor in de zomer

Wil jij dat je zakenrelaties, klanten of medewerkers ultiem ontspannen zijn in de zomer? Dan is de kleine BBQ het perfecte cadeau. Het is toch heerlijk om na het werk met de zomerse temperaturen de barbecue aan te steken en even samen ontspannen om de tafel te gaan. Met een lekker stukje vlees of vis op de kleine BBQ en wat frisse salade ernaast. 

De keuze is dan nog aan jou of je dit graag met collega’s op kantoor doet of liever thuis gaat zitten met familie en / of vrienden. Het enige wat zeker is dat je een relaxte avond hebt en de volgende dag weer fris en fruitig aan de slag kan gaan. 

 

Waarom de kleine BBQ

Een kleine barbecue is heel handig als je weinig ruimte in je tuin of op je balkon hebt. Daarnaast is de kleine BBQ speciaal ontworpen om deze overal mee naar toe te nemen. Zo kun je er voor kiezen om de barbecue in te laden voor de vakantie naar Spanje of Frankrijk. Op deze manier weet jij dat je een uitstekende barbecue bij de hand hebt, waar je meermaals tijdens de vakantieperiode van kan genieten. 

 

Keuzemogelijkheden

Je kunt uit een groot aantal diverse kleine BBQ’s kiezen. Deze hebben allen echter een stijlvol uiterlijk en zijn natuurlijk draagbaar. Want anders zou het niet onder de noemer kleine BBQ’s vallen. De hitte is hierbij gemakkelijk te reguleren door de verstelbare luchtopening. 

Ook biedt HiepHiepKado het juiste barbecue gereedschap aan waardoor jij alles bij de hand hebt voor de perfecte zomerse avond. 

Ga naar kleine BBQ

Kleine BBQ 1

 
Populaire producten
Vintage Ribble Backpack Black
€12,24 per stuk (10 st)
TARDOR
€21,22 per stuk (5 st)
Happy Socks
€5,58 per stuk (50 st)
€4,95 per stuk (1000 st)
Set van 3 maskers in custom-made geschenkdoos
€8,34 per stuk (500 st)
€5,24 per stuk (10000 st)
Fizzing bath balls - Cotton Candy
€3,49 per stuk (16 st)
IZY - Design White 350 ml
€11,97 per stuk (5 st)
ANC draadloze hoofdtelefoon, zwart
€58,29 per stuk (5 st)
€39,08 per stuk (250 st)
Fotopuzzel - 1000 stukjes
Prijs op aanvraag
Kartonnen knikkerbaan
€28,93 per stuk (100 st)
€26,40 per stuk (10000 st)
SeatZac blauw
Prijs op aanvraag