Relatiegeschenken HomeBlogPaspoorthoesje

Paspoorthoesje

Paspoorthoesje, een perfect hoesje voor uw paspoort

Wanneer je veel reist maak je veel gebruik van je paspoort. Om te voorkomen dat je paspoort vies wordt of kapot gaat is het handig om een paspoorthoesje aan te schaffen. Een paspoort gaat namelijk de hele wereld over en wordt door vele handen vast gehouden. Dat maakt het document kwetsbaar. Het is daarom belangrijk om je paspoort goed te beschermen.

 

Waarom beschermen?

Een paspoorthoesje is ideaal om je paspoort te beschermen tegen onder andere beschadigingen. Maar wat is het voordeel hiervan? Je zou toch niet willen meemaken dat jij op (wereld)reis bent en dat vanwege slechte behandeling je paspoort als een ongeldig reis document wordt bevonden. Wanneer je dan in China, Cuba of Rusland staat en de taal niet spreekt heb je namelijk een groot probleem. 

Ten eerste moet je dan de weg zien te vinden naar de Nederlandse ambassade om vanuit daar een noodpaspoort of een laissez-passer te krijgen. Dit kost echter tijd en geld en het ergste is dat je waarschijnlijk je vlucht mist, waardoor je ook deze kosten kwijt bent en een nieuwe vlucht moet boeken voor een later tijdstip. Het is dus zeer belangrijk om je paspoort altijd goed te beschermen met een paspoorthoesje. 

 

HiepHiepKado

Ook voor een paspoorthoesje kun je terecht bij HiepHiepKado. Wij bieden een basic paspoorthoesje aan waarmee je jouw paspoort eenvoudig kunt beschermen. Het paspoorthoesje is gemaakt van PVC en uitgevoerd in de kleur zwart.

 

Ga naar reisaccessoires

Paspoorthoesje 1

 
Populaire producten
SENZA Party Popper XL Zwart
€2,15 per stuk (45 st)
Laguiole Kurken- trekker Zwart Hout
€26,70 per stuk (25 st)
€25,08 per stuk (250 st)
SeatZac blauw
Prijs op aanvraag
Bamboe lunchbox
€5,26 per stuk (1 st)
Beachball set   Summer feeling
€2,42 per stuk (20 st)
Fotopuzzel - 1000 stukjes
Prijs op aanvraag
JBL GO 3 Speaker
Prijs op aanvraag
Zonnebril UV 400, oranje
Prijs op aanvraag
Game set  Family-fun  in wooden
€20,72 per stuk (5 st)
Samen Eten - Jamie Oliver
Prijs op aanvraag
Powerdesk
Prijs op aanvraag