Relatiegeschenken HomeBlogCaps met logo

Caps met logo

Caps met logo, jouw logo op een cap 

Het dragen van caps met logo wordt voortaan als heel normaal beschouwd. Met name zijn deze caps in de zomermaanden erg populair. Maar ook worden deze vaak met slecht weer gedragen, bijvoorbeeld tijdens hevige hoosbuien of hagel. Een cap is dan ook niet meer weg te denken uit het straatbeeld. 

Het is dus handig om caps met logo in te zetten als een reclamemiddel. De kosten die je maakt wegen zeker af tegen de zichtbaarheid die je hebt met het product. Kies er dus voor om caps uit te delen aan je medewerkers, zoals bezorgingsdiensten er bijvoorbeeld al goed gebruik van maken (zoals bij het afleveren van post, pakketten en eten). Ook kun je ze prima uitdelen als give-away tijdens onder andere evenementen. Bijvoorbeeld op een beurs aan liefhebbers die jouw auto occasion stand bezoeken of tijdens een sportevenement als één van de sponsoren. 

 

Voordelen van caps

Caps worden voortaan echt beschouwd als een modeaccessoire. Dit kan een extra touch geven op je outfit. Mensen beschouwen het dan ook niet meer als onprettig om met een cap op rond te lopen. Daarnaast worden caps met logo ook veel gedragen door sporters. Dat zie je onder andere terug in het tennis, golf en wielrennen. Dit om de sponsor zo extra zichtbaar te maken. Het grootste voordeel is wel dat het jou als drager beschermt tegen UV-stralen. Zo kan het bij heel mooi weer een zonnesteek voorkomen bij jouw medewerker. 

 

Assortiment caps met logo

HiepHiepKado beschikt over een rijk aanbod caps die voorzien kunnen worden van een logo.
Meer dan 500 verschillende soorten petten worden in tal van kleuren door HiepHiepKado aangeboden. Van baseball caps tot zonnekleppen en safari hoedjes. Een ruime keuze is er uit diverse materialen zoals katoen, fleece of acryl. Op verschillende manieren kan de opdruk op de cap worden aangebracht. De mogelijkheden zijn bedrukken, borduren en graveren. 

Bekijk hier de caps met logo.

Ga naar caps met logo

Caps met logo 1

 
Populaire producten
IZY - Design White 350 ml
€11,97 per stuk (5 st)
Set van 3 maskers in custom-made geschenkdoos
€8,34 per stuk (500 st)
€5,24 per stuk (10000 st)
Kartonnen knikkerbaan
€28,93 per stuk (100 st)
€26,40 per stuk (10000 st)
Fotopuzzel - 1000 stukjes
Prijs op aanvraag
Vintage Ribble Backpack Black
€12,24 per stuk (10 st)
Fizzing bath balls - Cotton Candy
€3,49 per stuk (16 st)
JBL GO 2 Speaker
Prijs op aanvraag
SeatZac blauw
Prijs op aanvraag
Happy Socks
€5,58 per stuk (50 st)
€4,95 per stuk (1000 st)
TARDOR
€21,22 per stuk (5 st)