Relatiegeschenken HomeBlogPremiums

Premiums

Premiums, voor elk moment een premium

Met premiums kun jij je als onderneming onderscheiden van anderen. Zorg er dan ook voor dat de gekozen premium aansluit bij de uitstraling van jouw bedrijf. Met de premium hoop je te bereiken dat deze prijkt in het huis of op het kantoor van de ontvanger.

Ben bekend in welk segment jouw onderneming thuishoort. Een reclamebureau heeft namelijk een andere behoefte aan premiums dan bijvoorbeeld een kapperszaak of feestwinkel. Een premium moet namelijk niet enkel zakelijk zijn, maar het moet ook een persoonlijke touch hebben.

 

Assortiment van HiepHiepKado

Bij HiepHiepKado vind je premiums die passend en origineel zijn. Het assortiment bestaat uit meer dan 25.000 verschillende producten in diverse prijsklassen.

Verwen je klanten, relaties en medewerkers met een van de relatiegeschenken van HiepHiepKado. Van duurzame, luxe, originele tot goedkope geschenken. Bovendien kan alles eventueel voorzien worden van jouw logo, slogan, huisstijl of boodschap. In ons assortiment vind je een geschenk voor iedere relatie, bestaat jouw doelgroep uit ouderen, kinderen, jong volwassenen of specifiek enkel uit mannen of vrouwen. Bij HiepHiepKado vind je het product dat perfect aansluit bij de doelgroep.

 

Premiums van HiepHiepKado

Laat jouw relaties weten dat je ze waardeert met bijvoorbeeld een stormparaplu, een broodrooster met logo of een USB-stick in de vorm van een poppetje. Dat is natuurlijk lang niet alles. Ook vind je luxere geschenken in ons assortiment, zoals bijvoorbeeld de producten van Rituals en Jamie Oliver.

 

Ga naar premiums

Premiums 1

 
Populaire producten
SeatZac blauw
Prijs op aanvraag
JBL GO 2 Speaker
Prijs op aanvraag
TARDOR
€21,22 per stuk (5 st)
Kartonnen knikkerbaan
€28,93 per stuk (100 st)
€26,40 per stuk (10000 st)
Fotopuzzel - 1000 stukjes
Prijs op aanvraag
Vintage Ribble Backpack Black
€12,24 per stuk (10 st)
ANC draadloze hoofdtelefoon, zwart
€58,29 per stuk (5 st)
€39,08 per stuk (250 st)
Fizzing bath balls - Cotton Candy
€3,49 per stuk (16 st)
Happy Socks
€5,58 per stuk (50 st)
€4,95 per stuk (1000 st)