Relatiegeschenken HomeBlogFotohouder

Fotohouder

Fotohouder, een houder voor uw favoriete foto's

Sta jij graag in de aandacht? Met de fotohouder van HiepHiepKado sta jij in de spotlight. 
Besluit jij om op de fotohouder jouw logo te plaatsen dan val je zeker op. Of het nu op het bureau op kantoor is of ergens in huis. Jouw zakenrelaties, klanten of medewerkers zullen versteld staan van zo’n functioneel cadeau. Wat echt iedereen graag in huis zou willen hebben. 

 

In gedachte bij het fotomoment 

Eindelijk kan de ontvanger van dit mooie geschenk nu al zijn geliefde foto’s terugkijken via deze digitale fotolijst. In gedachte kan deze persoon dan terugkeren naar het moment dat de foto werd geschoten. Denk hierbij aan de mooie vakantiekiekjes van een roadtrip, het vieren van oud/nieuw met de familie samen, de legendarische personeelsborrel, enzovoorts. 

Ook voor jou heeft het cadeau voordelen. De ontvanger zal namelijk menigeens terugdenken aan jou. Dit natuurlijk voor het schenken van het speciale cadeau, maar ook door het logo dat prijkt op de fotohouder. 

 

Assortiment 

HiepHiepKado biedt fotohouders aan in allerlei vormen, kleuren en grootte. Deze zijn een leuke uitbreiding voor jouw digitale camera. Dankzij digitale fotolijstjes kun jij je mooiste, leukste en dierbaarste foto’s keer op keer terug zien.

 

Mogelijkheden fotohouders

Het delen van foto's was nog nooit zo eenvoudig met de bedrukte fotohouders. Sommige houders kunnen videobeelden en geluiden afspelen, zodat je relaties een visuele presentatie van je bedrijf kunnen zien. Daarna kunnen de foto's vervangen worden door eigen foto's. Maak gegarandeerd een stijlvolle indruk met een van deze lijstjes.

Ga naar fotohouders


Warning: getimagesize(/home/hiep/domains/hiephiepkado.be/public_html/includes../uploads/images/tag_333b.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/hiep/domains/hiephiepkado.be/public_html/includes/website/tagcloud.class.php on line 529

Warning: Division by zero in /home/hiep/domains/hiephiepkado.be/public_html/includes/website/tagcloud.class.php on line 532

Warning: Division by zero in /home/hiep/domains/hiephiepkado.be/public_html/includes/website/tagcloud.class.php on line 533
Fotohouder 1

 
Populaire producten
Een zakje geluk
€5,70 per stuk (50 st)
€2,30 per stuk (1000 st)
Waterfles met infuser, blauw
€7,88 per stuk (10 st)
€5,67 per stuk (1000 st)
Stay Safe Bracelet
€2,80 per stuk (288 st)
Vibe draadloze 3W speaker, blauw
€20,35 per stuk (5 st)
€14,64 per stuk (250 st)
Bedankt voor je Inzet
€2,10 per stuk (70 st)
€1,80 per stuk (1000 st)
BBQ Glove Grill Master
€3,68 per stuk (25 st)
Trolley met eigen ontwerp
€48,93 per stuk (10 st)
€37,50 per stuk (1000 st)
Tailor-made trolley
Prijs op aanvraag
BE O Bottle kleur
€7,95 per stuk (40 st)
€6,98 per stuk (10000 st)
JBL GO 2 Speaker
Prijs op aanvraag
Opvouwbare strand loungestoel, blauw
€22,54 per stuk (5 st)
€16,24 per stuk (250 st)
SeatZac blauw
Prijs op aanvraag