Relatiegeschenken HomeBlogOranje premiums

Oranje premiums

Oranje premiums, kleur Nederland Oranje 

Kleur Nederland Oranje! In ons land zijn er een aantal momenten dat Nederland massaal oranje kleurt. Zoals bijvoorbeeld met Koningsdag, wanneer wij massaal gaan vieren dat de Koning jarig is. 

Jij kunt een bijdrage leveren aan de Oranjegekte (of Oranjekoorts) die ons niet vreemd in de oren klinkt. Verras je klanten of medewerkers met één van de oranje premiums van HiepHiepKado, zo ondersteunen wij allen Nederland. 

HiepHiepKado biedt allerlei soorten oranje premiums aan. Denk hierbij aan oranje t-shirts, caps, lanyards, ballen, tassen, USB sticks en meer. Ook de bekende vuvuzela en de opvallende fanhelm behoren tot het assortiment.

 

Sport en Oranje

Het is niet vreemd dat de oranje premiums met name in trek zijn rondom sportwedstrijden. Jouw eerste gedachte gaat dan waarschijnlijk ook meteen uit naar het Nederlandse voetbalelftal. Tijdens oefeninterlands en kwalificatiewedstrijden kleuren de stadions al oranje. Maar de Oranjegekte breekt pas echt los als wij ons mogen melden op een WK of EK voetbal. Binnen no-time zijn de straten oranje gekleurd en verzamelt iedereen zich op pleinen, in de kroeg of thuis om samen naar de wedstrijden te kijken.

Dat is echter niet het enige moment dat de Nederland zijn oranje premiums uit de kast haalt. Ook tijdens sportevenementen als de Tour de France en de Olympische Spelen is er voldoende oranje te bewonderen. Denk aan de Nederlandse bocht op de Alpe d’Huez of de fanzones in de Olympische stad.

 

Persoonlijke premiums

Het is zelfs mogelijk om alle oranje premiums naar eigen smaak aan te passen. De voetbalattributen kunnen in een eigen gekozen PMS kleur worden doorgevoerd. Ook kun jij je eigen logo laten aanbrengen op de producten. 

Samen moedigen we ons Nederland aan met de oranje premiums van HiepHiepKado!

Ga naar oranje premiums


Warning: getimagesize(/home/hiep/domains/hiephiepkado.be/public_html/includes../uploads/images/tag_309b.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/hiep/domains/hiephiepkado.be/public_html/includes/website/tagcloud.class.php on line 529

Warning: Division by zero in /home/hiep/domains/hiephiepkado.be/public_html/includes/website/tagcloud.class.php on line 532

Warning: Division by zero in /home/hiep/domains/hiephiepkado.be/public_html/includes/website/tagcloud.class.php on line 533
Oranje premiums 1

 
Populaire producten
JBL GO 2 Speaker
Prijs op aanvraag
Een zakje geluk
€5,70 per stuk (50 st)
€2,30 per stuk (1000 st)
Waterfles met infuser, blauw
€7,88 per stuk (10 st)
€5,67 per stuk (1000 st)
Stay Safe Bracelet
€2,80 per stuk (288 st)
Trolley met eigen ontwerp
€48,93 per stuk (10 st)
€37,50 per stuk (1000 st)
SeatZac blauw
Prijs op aanvraag
BBQ Glove Grill Master
€3,68 per stuk (25 st)
BE O Bottle kleur
€7,95 per stuk (40 st)
€6,98 per stuk (10000 st)
Opvouwbare strand loungestoel, blauw
€22,54 per stuk (5 st)
€16,24 per stuk (250 st)
Bedankt voor je Inzet
€2,10 per stuk (70 st)
€1,80 per stuk (1000 st)
Vibe draadloze 3W speaker, blauw
€20,35 per stuk (5 st)
€14,64 per stuk (250 st)
Tailor-made trolley
Prijs op aanvraag