Relatiegeschenken HomeBlogOranje artikelen

Oranje artikelen

Oranje artikelen, artikelen voor de echte supporter

Samen kleuren wij Nederland Oranje! Op een aantal momenten kleurt ons land massaal oranje. Zoals bijvoorbeeld met Koningsdag, wanneer wij massaal gaan vieren dat de Koning jarig is.

Als werkgever kun je een bijdrage leveren aan de Oranjegekte (of Oranjekoorts). Verras je klanten, zakenrelaties of medewerkers met één van de oranje artikelen van HiepHiepKado, op deze manier steunen wij met zijn allen Nederland. 

HiepHiepKado biedt een groot aantal verschillende oranje artikelen aan. Denk hierbij aan oranje t-shirts, caps, lanyards (keycords), ballen, tassen, USB sticks en meer. 
Zelfs de bekende vuvuzela en ook de opvallende fanhelm is onderdeel van het assortiment.


 
Sport en Oranje

Rondom sportevenementen zijn oranje artikelen met name erg in trek. Wanneer jou wordt  gevraagd om de koppeling tussen sport en oranje zul je waarschijnlijk in eerste instantie denken aan het Nederlandse voetbalelftal. Tijdens oefeninterlands en kwalificatiewedstrijden kleuren de stadions al oranje. Maar de Oranjegekte breekt pas echt los als wij ons mogen melden op een WK of EK voetbal. Binnen no-time zijn de straten oranje gekleurd en verzamelt iedereen zich op pleinen, in de kroeg of thuis om samen naar de wedstrijden te kijken.

Dat is echter niet het enige moment dat de Nederland zijn oranje artikelen uit de kast haalt. Ook tijdens sportevenementen als de Tour de France en de Olympische Spelen is er voldoende oranje te bewonderen. Denk aan de Nederlandse bocht op de Alpe d’Huez of de fanzones in de Olympische stad.

 

Persoonlijke oranje artikelen

Het is zelfs mogelijk om alle oranje artikelen naar eigen smaak aan te passen. De voetbalattributen kunnen in een eigen gekozen PMS kleur worden doorgevoerd. Ook kun jij je eigen logo laten aanbrengen op de producten.

Samen moedigen we ons Nederland dus aan met de oranje artikelen van HiepHiepKado!

Ga naar oranje artikelen


Warning: getimagesize(/home/hiep/domains/hiephiepkado.be/public_html/includes../uploads/images/tag_331b.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/hiep/domains/hiephiepkado.be/public_html/includes/website/tagcloud.class.php on line 529

Warning: Division by zero in /home/hiep/domains/hiephiepkado.be/public_html/includes/website/tagcloud.class.php on line 532

Warning: Division by zero in /home/hiep/domains/hiephiepkado.be/public_html/includes/website/tagcloud.class.php on line 533
Oranje artikelen 1

 
Populaire producten
Stay Safe Bracelet
€2,80 per stuk (288 st)
Opvouwbare strand loungestoel, blauw
€22,54 per stuk (5 st)
€16,24 per stuk (250 st)
BBQ Glove Grill Master
€3,68 per stuk (25 st)
Trolley met eigen ontwerp
€48,93 per stuk (10 st)
€37,50 per stuk (1000 st)
Bedankt voor je Inzet
€2,10 per stuk (70 st)
€1,80 per stuk (1000 st)
SeatZac blauw
Prijs op aanvraag
JBL GO 2 Speaker
Prijs op aanvraag
Tailor-made trolley
Prijs op aanvraag
Vibe draadloze 3W speaker, blauw
€20,35 per stuk (5 st)
€14,64 per stuk (250 st)
Een zakje geluk
€5,70 per stuk (50 st)
€2,30 per stuk (1000 st)
BE O Bottle kleur
€7,95 per stuk (40 st)
€6,98 per stuk (10000 st)
Waterfles met infuser, blauw
€7,88 per stuk (10 st)
€5,67 per stuk (1000 st)