Relatiegeschenken HomeBlogBedrukte fotolijstjes

Bedrukte fotolijstjes

Bedrukte fotolijstjes, een persoonlijk lijstje

Wil jij in de aandacht staan? Met de bedrukte fotolijstjes van HiepHiepKado sta jij altijd in de spotlight. Door het digitale fotolijstje te bedrukken met het logo van jouw bedrijf val je nu in het huis of kantoor van jouw zakenrelaties, klanten of medewerkers altijd op. Bedrukte fotolijstjes zijn namelijk een functioneel cadeau dat een ieder maar al te graag in huis heeft staan. 

 

In gedachte bij

De ontvanger van dit geschenk zal maar al te blij zijn om zijn of haar geliefde foto’s voortaan af te kunnen spelen via hun eigen digitale fotolijst. In gedachte kan er op deze manier teruggekeerd worden naar het moment van schieten van deze foto. Je kunt denken aan bijvoorbeeld de mooie vakantiekiekjes van een wereldreis, de kinderen op de schommel, een barbecue met vrienden en familie, enzovoorts.

En het voordeel voor jouw als organisatie is dat de ontvanger van het cadeau ook constant aan jou terugdenkt. Dit natuurlijk door het schenken van het speciale cadeau, maar ook door de logo die prijkt op de bedrukte fotolijstjes.

 

Assortiment

HiepHiepKado biedt fotolijsten aan in allerlei vormen, kleuren en grootte. De fotolijstjes zijn een leuke uitbreiding voor jouw digitale camera. Dankzij digitale fotolijstjes kun jij je mooiste, leukste en dierbaarste foto’s keer op keer terug zien.

 

Mogelijkheden bedrukte fotolijstjes

Door de digitale fotolijstjes met logo was het delen van foto’s nog nooit zo gemakkelijk. Er zijn zelfs lijstjes die geluid kunnen afspelen en videobeelden kunnen weergeven. Geef je zakenrelaties of klanten een visuele presentatie van je bedrijf, die ze later kunnen vervangen met eigen foto’s. Met een van deze digitale lijstjes met logo maak je gegarandeerd een stijlvolle indruk. 

Ga naar fotolijstjes


Warning: getimagesize(/home/hiep/domains/hiephiepkado.be/public_html/includes../uploads/images/tag_325b.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/hiep/domains/hiephiepkado.be/public_html/includes/website/tagcloud.class.php on line 529

Warning: Division by zero in /home/hiep/domains/hiephiepkado.be/public_html/includes/website/tagcloud.class.php on line 532

Warning: Division by zero in /home/hiep/domains/hiephiepkado.be/public_html/includes/website/tagcloud.class.php on line 533
Bedrukte fotolijstjes 1

 
Populaire producten
Een zakje geluk
€5,70 per stuk (50 st)
€2,30 per stuk (1000 st)
Stay Safe Bracelet
€2,80 per stuk (288 st)
Opvouwbare strand loungestoel, blauw
€22,54 per stuk (5 st)
€16,24 per stuk (250 st)
Trolley met eigen ontwerp
€48,93 per stuk (10 st)
€37,50 per stuk (1000 st)
Tailor-made trolley
Prijs op aanvraag
BE O Bottle kleur
€7,95 per stuk (40 st)
€6,98 per stuk (10000 st)
SeatZac blauw
Prijs op aanvraag
Waterfles met infuser, blauw
€7,88 per stuk (10 st)
€5,67 per stuk (1000 st)
Bedankt voor je Inzet
€2,10 per stuk (70 st)
€1,80 per stuk (1000 st)
Vibe draadloze 3W speaker, blauw
€20,35 per stuk (5 st)
€14,64 per stuk (250 st)
JBL GO 2 Speaker
Prijs op aanvraag
BBQ Glove Grill Master
€3,68 per stuk (25 st)