Relatiegeschenken HomeBlogFotolijstjes met logo

Fotolijstjes met logo

Fotolijstjes met logo, jouw logo op een lijstje

Hou jij er van om in de aandacht te staan? Met de fotolijstjes met logo van HiepHiepKado sta jij altijd in de picture. Door het digitale fotolijstje te bedrukken met het logo van jouw bedrijf val je altijd op bij jouw zakenrelaties, klanten of medewerkers thuis of op kantoor. Fotolijstjes met logo zijn namelijk een functioneel cadeau dat een ieder maar al te graag in huis heeft staan. 

 

In gedachte bij

De ontvanger van dit geschenk zal maar al te blij zijn om de geliefde foto’s voortaan af te kunnen spelen via de digitale fotolijst. Zo kan hij of zij in gedachten terugkeren naar het moment van de gemaakte foto. Denk hierbij aan de mooie vakantiekiekjes van een wereldreis, de kinderen op de schommel, een barbecue met vrienden en familie, enzovoorts.

En het voordeel voor jouw als organisatie is dat zij ook constant terugdenken aan jou. Dit natuurlijk door het schenken van het speciale cadeau, maar ook door de logo die prijkt op de fotolijstjes met logo. 

 

Assortiment fotolijstjes met logo

HiepHiepKado biedt fotolijsten aan in allerlei vormen, kleuren en grootte. De fotolijstjes zijn een leuke uitbreiding voor jouw digitale camera. Dankzij digitale fotolijstjes kun jij je mooiste, leukste en dierbaarste foto’s keer op keer terug zien.

 

Mogelijkheden fotolijstjes met logo

Door de digitale fotolijstjes met logo was het delen van foto’s nog nooit zo gemakkelijk. Er zijn zelfs lijstjes die geluid kunnen afspelen en videobeelden kunnen weergeven. Geef je zakenrelaties of klanten een visuele presentatie van je bedrijf, die ze later kunnen vervangen met eigen foto’s. Met een van deze digitale lijstjes met logo maak je gegarandeerd een stijlvolle indruk. 

Ga naar fotolijstjes


Warning: getimagesize(/home/hiep/domains/hiephiepkado.be/public_html/includes../uploads/images/tag_326b.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/hiep/domains/hiephiepkado.be/public_html/includes/website/tagcloud.class.php on line 529

Warning: Division by zero in /home/hiep/domains/hiephiepkado.be/public_html/includes/website/tagcloud.class.php on line 532

Warning: Division by zero in /home/hiep/domains/hiephiepkado.be/public_html/includes/website/tagcloud.class.php on line 533
Fotolijstjes met logo 1

 
Populaire producten
SeatZac blauw
Prijs op aanvraag
Trolley met eigen ontwerp
€48,93 per stuk (10 st)
€37,50 per stuk (1000 st)
Opvouwbare strand loungestoel, blauw
€22,54 per stuk (5 st)
€16,24 per stuk (250 st)
Waterfles met infuser, blauw
€7,88 per stuk (10 st)
€5,67 per stuk (1000 st)
Vibe draadloze 3W speaker, blauw
€20,35 per stuk (5 st)
€14,64 per stuk (250 st)
BBQ Glove Grill Master
€3,68 per stuk (25 st)
Een zakje geluk
€5,70 per stuk (50 st)
€2,30 per stuk (1000 st)
Tailor-made trolley
Prijs op aanvraag
JBL GO 2 Speaker
Prijs op aanvraag
BE O Bottle kleur
€7,95 per stuk (40 st)
€6,98 per stuk (10000 st)
Bedankt voor je Inzet
€2,10 per stuk (70 st)
€1,80 per stuk (1000 st)
Stay Safe Bracelet
€2,80 per stuk (288 st)