Relatiegeschenken HomeBlogBedrukte bedrijfskleding

Bedrukte bedrijfskleding

Bedrukte bedrijfskleding, jouw bedrukking op bedrijfskleding

Vind jij het belangrijk dat elke medewerker één en dezelfde stijl krijgt aangemeten, die past bij het imago van het bedrijf? Dan zit je bij HiepHiepKado goed. Naast dat bedrijfskleding functioneel is, kan het ook mooi en representatief zijn. Zorg er voor dat jouw bedrijfskleding aansluit bij de huisstijl bij het bedrijf en zorg voor eenduidigheid en herkenbaarheid binnen de organisatie.

 

Assortiment bedrijfskleding met logo

In het assortiment dat HiepHiepKado aanbiedt vind je allerlei soorten textiel. Wanneer je kiest voor bedrukte bedrijfskleding kun je denken aan t-shirts, longsleeves, polo’s, overhemden et cetera. Natuurlijk is het aanbod in kleuren groot en bieden wij jou zelfs de mogelijkheid om jouw eigen gekozen kleur in PMS toe te sturen.

Personeel dat in bedrijfskleding rondloopt heeft een uitstraling dat het een team is. Dit komt professioneel over naar je relaties en klanten. Ook kan het zorgen voor extra waardering van je medewerkers. Bekijk bedrukte bedrijfskleding.

 

Bedrukkingsinformatie

Er bestaan verschillende manieren om het logo op de bedrijfskleding te plaatsen. Met betrekking tot textielstoffen maakt HiepHiepKado gebruik van drie technieken.

  • Zeefdruk: Dit is een techniek waarbij de inkt op het product wordt aangebracht met behulp van een zeefraam. Deze druksoort is duurzaam en slijtvast en vooral geschikt voor textiel en vlakke kunststof producten.
  • Transferdruk: De afbeelding wordt eerst op speciaal transferpapier gedrukt. Vervolgens wordt dit transferpapier met een warmtepers op het artikel aangebracht. Hierdoor is ook full colour opdruk mogelijk. De transferdruk is toepasbaar op vele materiaalsoorten en textiel.
  • Borduren: Het logo wordt door een machine op het artikel gestikt. Het is een slijtvaste en duurzame bedrukking en ziet er professioneel uit. Borduren is eigenlijk alleen geschikt voor textielartikelen als shirts, petten, jacks en badhanddoeken.
Ga naar bedrijfskleding


Warning: getimagesize(/home/hiep/domains/hiephiepkado.be/public_html/includes../uploads/images/tag_329b.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/hiep/domains/hiephiepkado.be/public_html/includes/website/tagcloud.class.php on line 529

Warning: Division by zero in /home/hiep/domains/hiephiepkado.be/public_html/includes/website/tagcloud.class.php on line 532

Warning: Division by zero in /home/hiep/domains/hiephiepkado.be/public_html/includes/website/tagcloud.class.php on line 533
Bedrukte bedrijfskleding 1

 
Populaire producten
Trolley met eigen ontwerp
€48,93 per stuk (10 st)
€37,50 per stuk (1000 st)
Bedankt voor je Inzet
€2,10 per stuk (70 st)
€1,80 per stuk (1000 st)
Een zakje geluk
€5,70 per stuk (50 st)
€2,30 per stuk (1000 st)
SeatZac blauw
Prijs op aanvraag
JBL GO 2 Speaker
Prijs op aanvraag
Stay Safe Bracelet
€2,80 per stuk (288 st)
Waterfles met infuser, blauw
€7,88 per stuk (10 st)
€5,67 per stuk (1000 st)
Vibe draadloze 3W speaker, blauw
€20,35 per stuk (5 st)
€14,64 per stuk (250 st)
Tailor-made trolley
Prijs op aanvraag
Opvouwbare strand loungestoel, blauw
€22,54 per stuk (5 st)
€16,24 per stuk (250 st)
BBQ Glove Grill Master
€3,68 per stuk (25 st)
BE O Bottle kleur
€7,95 per stuk (40 st)
€6,98 per stuk (10000 st)