Relatiegeschenken HomeBlogVan Gogh DVD

Van Gogh DVD

Van Gogh DVD, een leerzame en leuke DVD over het leven van Van Gogh

Zoek je naar een origineel relatiegeschenk? Dan is de Van Gogh DVD echt wat jij zoekt. De Rembrandt DVD met CD-Rom was al een groot. En daarom biedt HiepHiepKado nu de nieuwe DVD aan over het leven en werk van Vincent van Gogh. 

 

Wie is Van Gogh

Op 30 maart 1853 werd de beste man geboren. Voortaan wordt Van Gogh gezien als één van de grootste schilders van de 19e eeuw. Echter was de Nederlandse kunstenaar in zijn tijd niet beroemd dat werd hij pas lang na zijn overlijden. 

Het bekendste schilderij van Van Gogh is de ‘Sterrenwacht’. Andere schilderijen die zeer gewaardeerd worden zijn: ‘Korenveld met kraaien’, ‘Zelfportret’, ‘Irissen’, ‘De slaapkamer’, ‘Zonnebloemen’, ‘Het gele huis’, ‘De kerk van Auvers’, ‘Stilleven met mand aardappelen’, ‘De aardappeleters’. 

 

Totstandkoming DVD van Gogh

Deze kunstproductie is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met het Het Van Gogh Museum in Amsterdam en biedt 2 uur achtergronden over het leven en werk van deze wereldberoemde kunstenaar. 

De Van Gogh DVD-box bevat een bonus DVD, gewijd aan de twee grootste Van Gogh collecties ter wereld. Namelijk in het Van Gogh Museum in Amsterdam en het Kröller Müller Museum in Otterlo. 

Wanneer je meer informatie wenst over de DVD Van Gogh kunt u bellen naar 073 - 6890031. Een creatief relatiegeschenk? De Van Gogh DVD.

Ga naar Van Gogh DVD

Van Gogh DVD 1

 
Populaire producten
Samen Eten - Jamie Oliver
Prijs op aanvraag
Luxe bonbon paaseitjes
€30,36 per stuk (15 st)
€31,74 per stuk (1 st)
Beachball set   Summer feeling
€2,42 per stuk (20 st)
Laguiole Kurken- trekker Zwart Hout
€26,70 per stuk (25 st)
€25,08 per stuk (250 st)
Hator hoofdmassageapparaat van bamboe
€5,60 per stuk (25 st)
€5,06 per stuk (500 st)
Bamboe lunchbox
€5,26 per stuk (1 st)
JBL GO 3 Speaker
Prijs op aanvraag
Game set  Family-fun  in wooden
€20,72 per stuk (5 st)
Fotopuzzel - 1000 stukjes
Prijs op aanvraag
SeatZac blauw
Prijs op aanvraag
Zonnebril UV 400, oranje
Prijs op aanvraag