Relatiegeschenken HomeBlogUSB-sticks

USB-sticks

USB-sticks, veilig data bewaren op fraaie USB

Wil jij jouw klanten en zakenrelaties een relatiegeschenk geven dat functionaliteit en originaliteit combineert? Dan is de USB-stick een prima keuze. Door de USB-sticks eigen te maken door een logo er op te produceren zul je voortaan tot de top of mind van de ontvanger / gebruiker behoren. 

Je kunt er zelfs voor kiezen om de USB-sticks met extra informatie te voorzien met betrekking tot jouw bedrijf en de producten en diensten die jullie aanbieden. Zo heeft de relatie of klant altijd uw informatie bij de hand.  

 

Mogelijkheden USB-sticks

HiepHiepKado biedt een groot assortiment USB-sticks aan, je kunt er zelf voor kiezen om er een logo op te plaatsen. De USB-sticks lopen uit één van verlichte USB’s tot USB pennen. Een keuze kun je bijvoorbeeld maken ui de originele USB memory stick armband of een van de verschillende uitvoeringen van de USB poppetjes in 2D of 3D. Ook biedt HiepHiepKado een duurzame variant aan, zoals een USB die is gemaakt van gerecycled papier. 

Alle USB sticks zijn Plug&Play voor bijna alle besturingssystemen. Daarnaast is het mogelijk om eventuele data te laten plaatsen op de USB. De bedrukte USB-sticks hebben een opslagcapaciteit variërend van 512 MB tot 16 GB.

Kies voor een relatiegeschenk met dezelfde uitstraling van jouw bedrijf. Laat de USB’s bedrukken in jouw huisstijl met logo en slogan. Hiermee wordt dit relatiegeschenk nog persoonlijker.

 

Ga naar USB-sticks

USB-sticks 1

 
Populaire producten
Zonnebril UV 400, oranje
Prijs op aanvraag
SENZA Party Popper XL Zwart
€2,15 per stuk (45 st)
Fotopuzzel - 1000 stukjes
Prijs op aanvraag
Powerdesk
Prijs op aanvraag
Game set  Family-fun  in wooden
€20,72 per stuk (5 st)
JBL GO 3 Speaker
Prijs op aanvraag
SeatZac blauw
Prijs op aanvraag
Bamboe lunchbox
€5,26 per stuk (1 st)
Beachball set   Summer feeling
€2,42 per stuk (20 st)
Luxe bonbon paaseitjes
€30,36 per stuk (15 st)
€31,74 per stuk (1 st)
Laguiole Kurken- trekker Zwart Hout
€26,70 per stuk (25 st)
€25,08 per stuk (250 st)