Relatiegeschenken HomeBlogRituals

Rituals

Rituals, genieten met de producten van Rituals

Wil jij jouw zakenrelaties, klanten of medewerkers graag in de watten leggen? Brandhouse weet wat verwennen is en biedt daarom tal van relatiegeschenken van het merk Rituals aan. De inspirerende producten van dit merk zijn er voor de verzorging van jouw lichaam en huis. Met Rituals maak je van gewone standaard momenten iets bijzonders. 

Natuurlijk heb je geen speciale dag nodig om deze producten als cadeau weg te geven. Maar wil je overtuigd worden? Producten van Rituals slaan zeker aan op Secretaressedag, Dag van de Verpleging, Dag van de Zorg, Dag van de Mantelzorg. Laat mensen van de gewone momenten weer genieten! Hierdoor staan zij weer positiever en vrolijker in het leven en ook daar heb jij natuurlijk baat bij. 

 

Ontstaan van Rituals

Raymond Cloosterman begon in 2000 zijn avontuur vanuit de volgende passie. Met hart en ziel geloofde de beste man dat we onze alledaagse routines met een beetje extra aandacht zouden kunnen transformeren naar bijzondere momenten. Zonder veel moeite te doen zou wat extra geluk gecreëerd kunnen worden. Daaruit werd het merk Rituals geboren. 

 

Assortiment Rituals 

Het assortiment van Rituals dat je op Brandhouse kunt vinden loopt uiteen van complete pakketten tot kaarsen, thee en accessoires. Rituals relatiegeschenken zijn een genot om te geven en een verrassing om te krijgen! Deze pakketten vallen zowel bij mannen als vrouwen in de smaak en dat maakt het tot het ideale relatiegeschenk.

Brandhouse is de business-to-business partner van Rituals. Bekijk hier de Rituals geschenken.

Ga naar Rituals producten

Rituals 1

 
Populaire producten
SENZA Party Popper XL Zwart
€2,15 per stuk (45 st)
Zonnebril UV 400, oranje
Prijs op aanvraag
Game set  Family-fun  in wooden
€20,72 per stuk (5 st)
Beachball set   Summer feeling
€2,42 per stuk (20 st)
JBL GO 3 Speaker
Prijs op aanvraag
Bamboe lunchbox
€5,26 per stuk (1 st)
SeatZac blauw
Prijs op aanvraag
Laguiole Kurken- trekker Zwart Hout
€26,70 per stuk (25 st)
€25,08 per stuk (250 st)
Powerdesk
Prijs op aanvraag
Fotopuzzel - 1000 stukjes
Prijs op aanvraag
Hator hoofdmassageapparaat van bamboe
€5,60 per stuk (25 st)
€5,06 per stuk (500 st)