Relatiegeschenken HomeBlogRelatiegeschenken bedrukken

Relatiegeschenken bedrukken

Relatiegeschenken bedrukken. Jouw logo, ons geschenk!

Met jouw bedrijf in de spotlight staan? Laat de relatiegeschenken bedrukken met jouw logo zodat je nog meer op valt. Zo maak je zelfs ‘gratis’ extra reclame voor jouw merk. Als iemand het originele cadeau ziet zal deze persoon direct de link leggen met jouw bedrijf. Relatiegeschenken laat je bedrukken met jouw logo en of slogan. 

 

Voor de klant, relatie of medewerker

Jij kunt je klanten, relaties en medewerkers extra verwennen door een keuze te maken uit de vele relatiegeschenken uit het assortiment van HiepHiepKado die allen bedrukt kunnen worden. Kies een van de duurzame, luxe of originele cadeaus of een wat goedkoper presentje. Jij bepaalt of je het geschenk voorziet van jouw specifieke logo, slogan, huisstijl en / of boodschap. Door iets persoonlijks aan de relatie, klant of medewerker te geven heeft de ontvanger het gevoel dat hij of zij iets krijgt met een persoonlijke waarde. Op deze manier zullen ze jou nooit meer vergeten. 

 

Relatiegeschenken bedrukken, maak jouw keuze

HiepHiepKado biedt een grootschalig aanbod qua cadeaus aan. Geef bijvoorbeeld een stormparaplu aan je relatie, zo komt hij of zij de regenachtige dagen droog door. Of kies voor een broodrooster met logo, ook kun je kiezen voor een USB-stick in de vorm van een poppetje. 

Daarnaast kun je ook denken aan meer luxere geschenken, zoals de producten van Rituals of Jamie Oliver. Relatiegeschenken met bedrukking bieden uitkomst als persoonlijk en origineel gift. HiepHiepKado, thuis in relatiegeschenken bedrukken.

Ga naar relatiegeschenken bedrukken

Relatiegeschenken bedrukken 1

 
Populaire producten
Laguiole Kurken- trekker Zwart Hout
€26,70 per stuk (25 st)
€25,08 per stuk (250 st)
Zonnebril UV 400, oranje
Prijs op aanvraag
Samen Eten - Jamie Oliver
Prijs op aanvraag
SeatZac blauw
Prijs op aanvraag
Luxe bonbon paaseitjes
€30,36 per stuk (15 st)
€31,74 per stuk (1 st)
Beachball set   Summer feeling
€2,42 per stuk (20 st)
Fotopuzzel - 1000 stukjes
Prijs op aanvraag
JBL GO 3 Speaker
Prijs op aanvraag
Powerdesk
Prijs op aanvraag
SENZA Party Popper XL Zwart
€2,15 per stuk (45 st)
Game set  Family-fun  in wooden
€20,72 per stuk (5 st)