Relatiegeschenken HomeBlogReisaccessoires

Reisaccessoires

Reisaccessoires, bij elke trip handig om te hebben 

Stuurt uw organisatie medewerkers vaak naar het buitenland om connecties te onderhouden of nieuwe partners te zoeken? Dan is een reisaccessoire een prettig en comfort relatiegeschenk. Met de reisaccessoires van HiepHiepKado zorg je ervoor dat uw relatie van alle gemakken is voorzien. Hierdoor zullen zij uiterst geconcentreerd en gefocust op de locatie in het buitenland aankomen om het verwachte resultaat te boeken. 

Het kan ook zijn dat uw klanten, zakenrelaties en / of medewerkers idolaat zijn van reizen. Ook dan is het leuk om reisaccessoires als cadeau te schenken. De producten die je op onze website vindt maken de reis gemakkelijker en leuker. 

 

Veilig opbergen 

Je vindt allerlei producten die uw reis op een positieve manier zullen beïnvloeden. Zo vind je tashouders, bagagelabels, portemonnees, reistassen en dergelijke. Deze producten maken het reizen eenvoudiger en je zult sleutels, belangrijke papieren en reisdocumenten minder snel kwijtraken. Het zou namelijk heel vervelend zijn mocht je jouw pinpas of paspoort in Azië kwijtraken. Dan heb je namelijk een probleem! 


Assortiment reisaccessoires 

Natuurlijk bieden wij nog tal van andere reisaccessoires aan. Bijvoorbeeld een bagageweger, zodat je er zeker van bent dat je koffer niet te zwaar weegt. Maar ook hoofdkussens die je vliegreis meer comfort bieden. Maar ook slaapzakken en dergelijke zijn in de webshop te vinden. Zo heb je een fijne nachtrust tijdens je kampeervakantie of op een van de vele festivals die Nederland rijk is. 

Ga naar reisaccessoires

Reisaccessoires 1

 
Populaire producten
Samen Eten - Jamie Oliver
Prijs op aanvraag
JBL GO 3 Speaker
Prijs op aanvraag
Bamboe lunchbox
€5,26 per stuk (1 st)
Game set  Family-fun  in wooden
€20,72 per stuk (5 st)
Laguiole Kurken- trekker Zwart Hout
€26,70 per stuk (25 st)
€25,08 per stuk (250 st)
Powerdesk
Prijs op aanvraag
Beachball set   Summer feeling
€2,42 per stuk (20 st)
Zonnebril UV 400, oranje
Prijs op aanvraag
Hator hoofdmassageapparaat van bamboe
€5,60 per stuk (25 st)
€5,06 per stuk (500 st)
Luxe bonbon paaseitjes
€30,36 per stuk (15 st)
€31,74 per stuk (1 st)
SENZA Party Popper XL Zwart
€2,15 per stuk (45 st)
SeatZac blauw
Prijs op aanvraag