Relatiegeschenken HomeBlogMemostandaard met knijper

Memostandaard met knijper

Memostandaard met knijper, laat geen rommel achter

Bent u van mening dat de bureaus van uw medewerkers er op kantoor wat meer georganiseerd uit mogen zien? Dan is de memostandaard met knijper een leuk relatiegeschenk om te geven aan medewerkers, zakenrelaties of klanten. Met de memostandaard met knijper kun je jouw losse notities en foto’s gemakkelijk bewaren. Op deze manier ben je jouw spullen niet meer zo snel kwijt. Daarnaast heb je meer werkplek en dat maakt dat je effectiever je werk kan voldoen. 

 

Foto’s en notities bewaren

Dit kleine relatiegeschenk is een must-have op kantoor, maar kan natuurlijk ook in huis gebruikt worden. In de memostandaard met knijper bewaar je met name visitekaartjes, foto’s en notities. Je zult merken dat dankzij de houder je ook tijd bespaard. Doordat je niet steeds naar je visitekaartjes of notities hoeft te zoeken, kun je meer bezig zijn met het werk waarvoor je bent aangenomen. Ook kunnen foto’s een positief effect hebben op je werk. Kies dan wel foto’s uit waar jij een goed gevoel bij krijgt. Bijvoorbeeld van je familie, vrienden of een landschap dat je inspireert.  

 

Memostandaard met knijper te koop 

HiepHiepKado heeft een groot aantal memo- en fotohouders in het assortiment. Enkele zijn zelfs gebaseerd op een bepaald thema, bijvoorbeeld voor kerst. Wij bieden dit relatiegeschenk aan in verschillende kleuren en vormen. Wilt u de memostandaard laten bedrukken met uw logo of slogan? Ook dan bent u bij HiepHiepKado aan het juiste adres. 

Ga naar memostandaard met knijper

Memostandaard met knijper 1

 
Populaire producten
Fotopuzzel - 1000 stukjes
Prijs op aanvraag
Game set  Family-fun  in wooden
€20,72 per stuk (5 st)
Samen Eten - Jamie Oliver
Prijs op aanvraag
Zonnebril UV 400, oranje
Prijs op aanvraag
Powerdesk
Prijs op aanvraag
Bamboe lunchbox
€5,26 per stuk (1 st)
JBL GO 3 Speaker
Prijs op aanvraag
SeatZac blauw
Prijs op aanvraag
Beachball set   Summer feeling
€2,42 per stuk (20 st)
Luxe bonbon paaseitjes
€30,36 per stuk (15 st)
€31,74 per stuk (1 st)
Laguiole Kurken- trekker Zwart Hout
€26,70 per stuk (25 st)
€25,08 per stuk (250 st)