Relatiegeschenken HomeBlogJamie Oliver

Jamie Oliver


Jamie Oliver, koken met de producten van Jamie

Wil jij jouw zakenrelaties, klanten en medewerkers even lekker in de watten leggen? HiepHiepKado biedt namelijk al het leuks van Jamie Oliver aan. Alle kookboeken die door de chef zijn uitgebracht kun je bestellen via onze website. Maar ook bieden wij natuurlijk de verschillende accessoires aan die door het merk van Jamie Oliver op de markt zijn gebracht. Vanaf nu kun jij iedereen gezond en lekker laten eten. Smakelijk! 

 

Jamie Oliver

In 1975 werd Jamie geboren. Toen hij jong was werkte de jongen regelmatig in de pub van zijn ouders, The Cricketers in Clavering. Daar leerde hij dan ook de beginselen van het koken. Daarna besloot hij te gaan studeren aan het Westminster Catering College, via een stage kwam hij terecht in Frankrijk om de kookkunsten van daar over te leren en begrijpen. Terug in Londen ging Jamie aan de slag bij Antonio Carluccio, onder leiding van Gennaro Contaldo leerde hij daar de beste pasta’s en focaccia's maken.

Via het River Café kwam The Naked Chef op televisie. Vanaf dat moment werd Jamie Oliver een waar begrip. Oliver nam verschillende televisieseries op en bracht meerdere kookboeken uit. Hij maakte zich ook hard voor het gezonder eten van kinderen met de campagne titel ‘Feed me better’. 

 

Assortiment Jamie Oliver producten

Het assortiment van Jamie Oliver bestaat naast kookboeken ook uit tal van andere kookbenodigdheden. De bijnaam van Jamie is ‘the Naked Chef’. Deze bijnaam komt voort uit het idee om eten terug te brengen naar de essentie, voedsel te 'strippen' tot de kern.

Een mooie gedachte achter de producten van de Engelse kok. Dit alles maken de producten tot een geweldig, maar bovenal functioneel relatiegeschenk. Het is immers de gedachte die telt bij Jamie Oliver relatiegeschenken.

Ga naar Jamie Oliver producten

Jamie Oliver 1

 
Populaire producten
Laguiole Kurken- trekker Zwart Hout
€26,70 per stuk (25 st)
€25,08 per stuk (250 st)
SeatZac blauw
Prijs op aanvraag
Zonnebril UV 400, oranje
Prijs op aanvraag
Powerdesk
Prijs op aanvraag
Fotopuzzel - 1000 stukjes
Prijs op aanvraag
Hator hoofdmassageapparaat van bamboe
€5,60 per stuk (25 st)
€5,06 per stuk (500 st)
Game set  Family-fun  in wooden
€20,72 per stuk (5 st)
SENZA Party Popper XL Zwart
€2,15 per stuk (45 st)
Bamboe lunchbox
€5,26 per stuk (1 st)
Luxe bonbon paaseitjes
€30,36 per stuk (15 st)
€31,74 per stuk (1 st)
Samen Eten - Jamie Oliver
Prijs op aanvraag