Relatiegeschenken HomeBlogGadgets

Gadgets

Gadgets, altijd leuk om te krijgen

Via gadgets kun jij je als onderneming onderscheiden van anderen. Belangrijk hierbij is dat de gekozen premium aansluit bij de uitstraling en het type bedrijf. Je hoopt natuurlijk dat deze gadget zal gaan dienen als gebruiksvoorwerp of als decoratie voor in huis of op kantoor. 

Ben bekend in welk segment jouw onderneming thuishoort. Een reclamebureau heeft namelijk een andere behoefte aan gadgets dan bijvoorbeeld een webshop in chocolade of een administratiekantoor. Een gadget moet namelijk niet enkel zakelijk zijn, maar het moet ook een persoonlijk verband leggen. 

 

Assortiment van HiepHiepKado

Bij HiepHiepKado vind je gadgets die passend en origineel zijn. Het assortiment bestaat uit meer dan 25.000 verschillende producten in diverse prijsklassen.

Verwen je klanten, relaties en medewerkers met een van de relatiegeschenken van HiepHiepKado. Van duurzame, luxe, originele tot goedkope geschenken. Bovendien kan alles eventueel voorzien worden van jouw logo, slogan, huisstijl of boodschap.
In ons assortiment vind je gadgets voor iedere relatie, bestaat jouw doelgroep uit ouderen, kinderen, jong volwassenen of specifiek enkel uit mannen of vrouwen. Bij HiepHiepKado vind je het product dat perfect aansluit bij de doelgroep.

 

Gadgets bij HiepHiepKado

Laat jouw relaties weten dat je ze waardeert met bijvoorbeeld een tailor-made fietsmand, een virtual reality bril of een powerbank. Via de website van HiepHiepKado kun je alle leuke gadgets vinden. Wil je graag advies? Bel dan naar 073 689 00 31.

Ga naar gadgets

Gadgets 1

 
Populaire producten
Beachball set   Summer feeling
€2,42 per stuk (20 st)
Fotopuzzel - 1000 stukjes
Prijs op aanvraag
Laguiole Kurken- trekker Zwart Hout
€26,70 per stuk (25 st)
€25,08 per stuk (250 st)
Luxe bonbon paaseitjes
€30,36 per stuk (15 st)
€31,74 per stuk (1 st)
Hator hoofdmassageapparaat van bamboe
€5,60 per stuk (25 st)
€5,06 per stuk (500 st)
Bamboe lunchbox
€5,26 per stuk (1 st)
SeatZac blauw
Prijs op aanvraag
Game set  Family-fun  in wooden
€20,72 per stuk (5 st)
Samen Eten - Jamie Oliver
Prijs op aanvraag
SENZA Party Popper XL Zwart
€2,15 per stuk (45 st)
Zonnebril UV 400, oranje
Prijs op aanvraag