Relatiegeschenken HomeBlogT-shirts met logo

T-shirts met logo

T-shirts met logo, laat jouw indruk achter op een T-shirt

T-shirts met logo is ideaal om als bedrijfskleding te gebruiken. Laat iedere medewerker er uniform bij lopen door hen in dezelfde soort kleding op de werkvloer te zetten. Samen zijn jullie namelijk het visitekaartje van het bedrijf en het is representatief als de kleding van iedereen aansluit bij de huisstijl van het bedrijf. Zorg dat je herkenbaar bent! 

Maar T-shirts met logo kunnen ook prima als reclamemiddel dienen of als relatiegeschenk. Een groot aantal merken ging je al voor. Zij gaven T-shirts met logo weg om zo de naamsbekendheid van het bedrijf te vergroten, maar ook vooral om meer binding te creëren (tussen bijvoorbeeld de fans en het bedrijf). 

 

Assortiment

In het assortiment dat HiepHiepKado aanbiedt vind je allerlei soorten textiel. Naast T-shirts bieden wij ook longsleeves, polo’s, overhemden et cetera aan. Het aanbod in het pallet van kleuren is groot en het is zelfs mogelijk om jouw eigen gekozen kleur in PMS toe te sturen. 

Personeel dat er uniform bij loopt heeft snel de uitstraling dat het een echt team is. Dit komt professioneel over naar je relaties en klanten. Ook kan het zorgen voor extra waardering van je medewerkers. Bekijk het gehele assortiment

 

Bedrukkingsinformatie

Er bestaan verschillende manieren om het logo op de bedrijfskleding te plaatsen. Met betrekking tot textielstoffen maakt HiepHiepKado gebruik van de volgende drie technieken.

-        Zeefdruk: Dit is een techniek waarbij de inkt op het product wordt aangebracht met behulp van een zeefraam. Deze druksoort is duurzaam en slijtvast en vooral geschikt voor textiel en vlakke kunststof producten.

-        Transferdruk: De afbeelding wordt eerst op speciaal transferpapier gedrukt. Vervolgens wordt dit transferpapier met een warmtepers op het artikel aangebracht. Hierdoor is ook full colour opdruk mogelijk. De transferdruk is toepasbaar op vele materiaalsoorten en textiel.

-        Borduren: Het logo wordt door een machine op het artikel gestikt. Het is een slijtvaste en duurzame bedrukking en ziet er professioneel uit. Borduren is eigenlijk alleen geschikt voor textielartikelen als shirts, petten, jacks en badhanddoeken.

 

Ga naar T-shirts met logo

T-shirts met logo 1

 
Populaire producten
JBL GO 3 Speaker
Prijs op aanvraag
Game set  Family-fun  in wooden
€20,72 per stuk (5 st)
Beachball set   Summer feeling
€2,42 per stuk (20 st)
Fotopuzzel - 1000 stukjes
Prijs op aanvraag
Laguiole Kurken- trekker Zwart Hout
€26,70 per stuk (25 st)
€25,08 per stuk (250 st)
Luxe bonbon paaseitjes
€30,36 per stuk (15 st)
€31,74 per stuk (1 st)
Zonnebril UV 400, oranje
Prijs op aanvraag
Hator hoofdmassageapparaat van bamboe
€5,60 per stuk (25 st)
€5,06 per stuk (500 st)
Powerdesk
Prijs op aanvraag
Bamboe lunchbox
€5,26 per stuk (1 st)
Samen Eten - Jamie Oliver
Prijs op aanvraag