Relatiegeschenken HomeBlogSlippers bedrukken

Slippers bedrukken

Slippers bedrukken, voor op reis 

Stuurt uw organisatie medewerkers vaak naar het buitenland om connecties te onderhouden of nieuwe partners te zoeken? Of zijn uw klanten, zakenrelaties of medewerkers gewoon idolaat van reizen? Dan is het leuk om als relatiegeschenk een stel mooie bedrukte slippers aan te bieden. Hoe meer zon er schijnt en hoe hoger de temperatuur is hoe vaker de slipper wordt gedragen. Jij zou op de Filipijnen of Fiji toch ook alleen maar met je bedrukte slippers in het zand lopen? 

 

Sauna

Maar natuurlijk wordt niet alleen op vakantie / zakenreis de slipper gedragen. Ook in de wellness, spa of sauna zijn slippers heel gebruikelijk. Lekker een dag of weekend heerlijk relaxen en tot rust komen, zodat je weer helemaal frit bent voor de werkweek. Wij bieden op HiepHiepKado dan ook een geheel wellness pakket aan. Dan bent u namelijk direct klaar om de wellness op te zoeken! 

 

Assortiment 

HiepHiepKado biedt verschillende modellen en soorten aan in de webshop. Slippers vind je in katoen en polyester, met verschillende motieven en kleuren. Zo is bijvoorbeeld de Honolulu slipper in de kleuren roze, wit, grijs, groen, oranje, blauw en rood te bestellen. Net als alle producten is ook de slipper te bedrukken met uw logo. Zo is uw bedrijfs- of merknaam ook te bekennen in alle verre oorden over de gehele aarde. 

Ga naar slippers

Slippers bedrukken 1

 
Populaire producten
Zonnebril UV 400, oranje
Prijs op aanvraag
Luxe bonbon paaseitjes
€30,36 per stuk (15 st)
€31,74 per stuk (1 st)
SENZA Party Popper XL Zwart
€2,15 per stuk (45 st)
Powerdesk
Prijs op aanvraag
Game set  Family-fun  in wooden
€20,72 per stuk (5 st)
Fotopuzzel - 1000 stukjes
Prijs op aanvraag
Beachball set   Summer feeling
€2,42 per stuk (20 st)
Bamboe lunchbox
€5,26 per stuk (1 st)
SeatZac blauw
Prijs op aanvraag
Hator hoofdmassageapparaat van bamboe
€5,60 per stuk (25 st)
€5,06 per stuk (500 st)
Samen Eten - Jamie Oliver
Prijs op aanvraag