Relatiegeschenken HomeBlogPromotiegeschenken

Promotiegeschenken

Promotiegeschenken, voor een speciaal moment

Onderscheid jezelf door promotiegeschenken uit te delen die passen bij jouw relatie, klant of medewerker. Ook is het prettig als de ontvanger direct de link naar jouw organisatie kan leggen. Zorg er dus voor dat je de juiste keuze maakt. Zo zal het promotiegeschenk door de ontvanger gekoesterd worden en zal deze prijken in huis of op kantoor. 

Promotiegeschenken horen echt bij deze tijd en zijn dan ook niet weg te slaan uit het bedrijfsleven. Ook voor jouw bedrijf kan het uiteindelijk de doorslag geven. Waardoor een (toekomstige) partner besluit om toch voor jouw organisatie te kiezen in plaats van de concurrent. 

 

Assortiment van HiepHiepKado

Bij HiepHiepKado vind je promotiegeschenken die passend en origineel zijn. Het assortiment bestaat uit meer dan 25.000 verschillende producten in diverse prijsklassen.

Verwen je klanten, relaties en medewerkers met een van de relatiegeschenken van HiepHiepKado. Van duurzame, luxe, originele tot goedkope geschenken. Bovendien kan alles eventueel voorzien worden van jouw logo, slogan, huisstijl of boodschap.
In ons assortiment vind je een geschenk voor iedere relatie, bestaat jouw doelgroep uit ouderen, kinderen, jong volwassenen of specifiek enkel uit mannen of vrouwen. Bij HiepHiepKado vind je het product dat perfect aansluit bij de doelgroep.

 

Promotiegeschenken van HiepHiepKado

Laat jouw relaties weten dat je ze waardeert door bijvoorbeeld een Fatboy Lamzac of een Activity Tracker cadeau te doen. Ook doet het kookboek van Guus en Dick het altijd goed. Dat is natuurlijk lang niet alles. Ook vind je de producten van Rituals en Jamie Oliver in ons assortiment. 

Ga naar promotiegeschenken

Promotiegeschenken 1

 
Populaire producten
Hator hoofdmassageapparaat van bamboe
€5,60 per stuk (25 st)
€5,06 per stuk (500 st)
SENZA Party Popper XL Zwart
€2,15 per stuk (45 st)
JBL GO 3 Speaker
Prijs op aanvraag
Zonnebril UV 400, oranje
Prijs op aanvraag
Beachball set   Summer feeling
€2,42 per stuk (20 st)
Game set  Family-fun  in wooden
€20,72 per stuk (5 st)
Powerdesk
Prijs op aanvraag
Bamboe lunchbox
€5,26 per stuk (1 st)
Luxe bonbon paaseitjes
€30,36 per stuk (15 st)
€31,74 per stuk (1 st)
Samen Eten - Jamie Oliver
Prijs op aanvraag
Laguiole Kurken- trekker Zwart Hout
€26,70 per stuk (25 st)
€25,08 per stuk (250 st)