Relatiegeschenken HomeBlogPremiums met logo

Premiums met logo

Premiums met logo, altijd een handig cadeau

Premiums met logo kunnen er voor zorgen dat jij je onderscheid van anderen. Zorg er wel voor dat jouw gekozen premium aansluit bij de uitstraling van het bedrijf. Je hoopt natuurlijk dat de premium als gebruiksvoorwerp of als decoratie wordt gebruikt in het huis van de ontvangers of op kantoor. 

Ben bekend in welk segment jouw onderneming thuishoort. Een reclamebureau heeft namelijk een andere behoefte aan premiums met logo dan bijvoorbeeld een kapperszaak of feestwinkel. Een premium moet namelijk niet enkel zakelijk zijn, maar het moet ook een persoonlijke verband hebben. 

 

Assortiment van HiepHiepKado

Bij HiepHiepKado vind je premiums met logo die passend en origineel zijn. Het assortiment bestaat uit meer dan 25.000 verschillende producten in diverse prijsklassen.

Verwen je klanten, relaties en medewerkers met een van de relatiegeschenken van HiepHiepKado. Van duurzame, luxe, originele tot goedkope geschenken. Bovendien kan alles eventueel voorzien worden van jouw logo, slogan, huisstijl of boodschap.
In ons assortiment vind je een geschenk voor iedere relatie, bestaat jouw doelgroep uit ouderen, kinderen, jong volwassenen of specifiek enkel uit mannen of vrouwen. Bij HiepHiepKado vind je het product dat perfect aansluit bij de doelgroep.

 

Premiums met logo bij HiepHiepKado

Laat jouw relaties weten dat je ze waardeert met bijvoorbeeld een stormparaplu, een broodrooster met logo of een USB-stick in de vorm van een poppetje. Dat is natuurlijk lang niet alles. Ook vind je luxere geschenken in ons assortiment, zoals bijvoorbeeld de producten van Rituals en Jamie Oliver

Ga naar premiums met logo

Premiums met logo 1

 
Populaire producten
Samen Eten - Jamie Oliver
Prijs op aanvraag
Fotopuzzel - 1000 stukjes
Prijs op aanvraag
Powerdesk
Prijs op aanvraag
Laguiole Kurken- trekker Zwart Hout
€26,70 per stuk (25 st)
€25,08 per stuk (250 st)
Zonnebril UV 400, oranje
Prijs op aanvraag
Hator hoofdmassageapparaat van bamboe
€5,60 per stuk (25 st)
€5,06 per stuk (500 st)
SENZA Party Popper XL Zwart
€2,15 per stuk (45 st)
SeatZac blauw
Prijs op aanvraag
Bamboe lunchbox
€5,26 per stuk (1 st)
Beachball set   Summer feeling
€2,42 per stuk (20 st)
Game set  Family-fun  in wooden
€20,72 per stuk (5 st)
Luxe bonbon paaseitjes
€30,36 per stuk (15 st)
€31,74 per stuk (1 st)