Relatiegeschenken HomeBlogPremiums Eindhoven

Premiums Eindhoven

Premiums Eindhoven, een geschenk uit de buurt

Een geschenk uit de regio geven? Premiums voor in Eindhoven bestel je het beste bij HiepHiepKado. Geef aan jouw relaties, klanten of medewerkers premiums die aansluiten bij of relevant zijn aan uw onderneming. Premiums Eindhoven zullen in het huis of op het kantoor van de ontvanger schitteren. 

Weet bij welk segment jouw onderneming thuishoort. Een bank heeft namelijk een andere behoefte aan premiums dan bijvoorbeeld een drogist of een kapperszaak. Een premium moet niet enkel zakelijk zijn, maar ook een persoonlijk gevoel meegegeven. 

 

Assortiment van HiepHiepKado

Bij HiepHiepKado vind je premiums die passend en origineel zijn. Het assortiment bestaat uit meer dan 25.000 verschillende producten in diverse prijsklassen. Deze producten worden natuurlijk ook afgeleverd in Eindhoven. 

Verwen je klanten, relaties en medewerkers met een van de relatiegeschenken van HiepHiepKado. Van duurzame, luxe, originele tot goedkope geschenken. Bovendien kan alles eventueel voorzien worden van jouw logo, slogan, huisstijl of boodschap.
In ons assortiment vind je een geschenk voor iedere relatie, bestaat jouw doelgroep uit ouderen, kinderen, jong volwassenen of specifiek enkel uit mannen of vrouwen. Bij HiepHiepKado vind je het product dat perfect aansluit bij de doelgroep.

 

Premiums van HiepHiepKado

Met premiums Eindhoven laat je jouw relaties zien dat je ze waardeert door een leuke premium te schenken. Geef bijvoorbeeld, een stormparaplu, een broodrooster met logo of een USB-stick in de vorm van een poppetje, cadeau. Dat is natuurlijk lang niet alles. Ook vind je luxere geschenken in ons assortiment, zoals bijvoorbeeld de producten van Rituals en Jamie Oliver

Ga naar premiums

Premiums Eindhoven 1

 
Populaire producten
Bamboe lunchbox
€5,26 per stuk (1 st)
Laguiole Kurken- trekker Zwart Hout
€26,70 per stuk (25 st)
€25,08 per stuk (250 st)
Luxe bonbon paaseitjes
€30,36 per stuk (15 st)
€31,74 per stuk (1 st)
Fotopuzzel - 1000 stukjes
Prijs op aanvraag
Powerdesk
Prijs op aanvraag
SeatZac blauw
Prijs op aanvraag
JBL GO 3 Speaker
Prijs op aanvraag
Samen Eten - Jamie Oliver
Prijs op aanvraag
SENZA Party Popper XL Zwart
€2,15 per stuk (45 st)
Beachball set   Summer feeling
€2,42 per stuk (20 st)
Hator hoofdmassageapparaat van bamboe
€5,60 per stuk (25 st)
€5,06 per stuk (500 st)