Relatiegeschenken HomeBlogPowerbank

Powerbank

Powerbank, voorkom een lege telefoon

Een powerbank is een zeer modern, origineel, maar vooral praktisch cadeau voor al uw relaties, klanten en personeel. Door een powerbank cadeau te schenken zijn uw relaties voortaan altijd beschikbaar. Wanneer de telefoon bijna leeg blijkt te zijn kunnen zij de powerbank er bij pakken om de smartphone alsnog snel op te laden.  

Uw relaties zullen jarenlang plezier hebben van de powerbank. Die trouwens ook op meerdere apparaten aangesloten kan worden, zoals tablets, laptops, camera’s enzovoorts. Het opladen van de powerbank gaat heel simpel via het stopcontact of via de laptop / computer met een USB kabel.

 

Een lege batterij

Iedereen is in deze tijd erg gehecht aan zijn mobiele telefoon. E-mails worden bekeken, afspraken ingepland, notities gemaakt en nog veel meer. Het is dan ook vreselijk irritant wanneer blijkt dat je mobiel net leeg is wanneer je een telefonische afspraak hebt. Dat kan leiden tot enige frustratie. Hiervoor is de powerbank een geweldige oplossing. Zo heb je altijd een oplader bij de hand, ook al is er geen stopcontact in de buurt.

 

Powerbank assortiment

HiepHiepKado heeft een ruim aanbod in verschillende powerbanks. Ook kun je accessoires vinden die het gebruik van de powerbank handiger maakt. Natuurlijk is er de mogelijkheid om de powerbank te laten bedrukken met een logo of slogan. Zodat je er reclame mee kunt maken.

Ga naar powerbank

Powerbank 1

 
Populaire producten
Samen Eten - Jamie Oliver
Prijs op aanvraag
Zonnebril UV 400, oranje
Prijs op aanvraag
Beachball set   Summer feeling
€2,42 per stuk (20 st)
Powerdesk
Prijs op aanvraag
Hator hoofdmassageapparaat van bamboe
€5,60 per stuk (25 st)
€5,06 per stuk (500 st)
Game set  Family-fun  in wooden
€20,72 per stuk (5 st)
SENZA Party Popper XL Zwart
€2,15 per stuk (45 st)
Fotopuzzel - 1000 stukjes
Prijs op aanvraag
Bamboe lunchbox
€5,26 per stuk (1 st)
Luxe bonbon paaseitjes
€30,36 per stuk (15 st)
€31,74 per stuk (1 st)
JBL GO 3 Speaker
Prijs op aanvraag