Relatiegeschenken HomeBlogLuxe relatiegeschenken met logo

Luxe relatiegeschenken met logo

Luxe relatiegeschenken met logo, een gepast geschenk voor elke relatie

Luxe relatiegeschenken met logo worden door bedrijven zo af en toe aan de klant, medewerker of relatie gegeven. Maar waarom doet een organisatie dit nou? Met dit geschenk willen ze laten blijken dat ze jou waarderen. De ontvanger voelt zich speciaal en betrokken. Kies daarom het juiste luxe relatiegeschenk met logo voor hem of haar. 

 

Positief voor het bedrijf

Luxe relatiegeschenken met logo kunnen ook dienen als een visitekaartje van het bedrijf of om de naamsbekendheid van het bedrijf te vergroten. HiepHiepKado kan bijna elk geschenk bedrukken met de logo of slogan van uw bedrijf. Men noemt een luxe relatiegeschenk ook wel een exclusief relatiegeschenk. Logischerwijs is de kwaliteit van het product dan ook goed en vaak voorzien van een merk. Geef jij als bedrijf een cadeau met een sterke merknaam, dan heeft de ontvanger het gevoel dat hij echt iets van waarde krijgt en dus wordt geapprecieerd. Ook kun jij er zelf als bedrijf mee pronken.

 

Merken en geschenken

Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om een van de producten van Rituals of Jamie Oliver te schenken. Profiteer van de status of het exclusieve imago van deze merken en laat aan uw medewerkers of klanten zien dat zij deze luxe relatiegeschenken (met logo) verdienen. 

Verder bestaat het assortiment luxe relatiegeschenken met logo uit diverse luxueus uitgevoerde kantoor- of reisartikelen of een mooie wijn. Geef een stijlvolle pennenset of een documentenmap van echt leder als relatiegeschenk. Ook is een stijlvolle reiskoffer een uitstekend cadeau. 

Ga naar luxe relatiegeschenken met logo

Luxe relatiegeschenken met logo 1

 
Populaire producten
Laguiole Kurken- trekker Zwart Hout
€26,70 per stuk (25 st)
€25,08 per stuk (250 st)
Luxe bonbon paaseitjes
€30,36 per stuk (15 st)
€31,74 per stuk (1 st)
Hator hoofdmassageapparaat van bamboe
€5,60 per stuk (25 st)
€5,06 per stuk (500 st)
SeatZac blauw
Prijs op aanvraag
Zonnebril UV 400, oranje
Prijs op aanvraag
Game set  Family-fun  in wooden
€20,72 per stuk (5 st)
Fotopuzzel - 1000 stukjes
Prijs op aanvraag
SENZA Party Popper XL Zwart
€2,15 per stuk (45 st)
Samen Eten - Jamie Oliver
Prijs op aanvraag
Beachball set   Summer feeling
€2,42 per stuk (20 st)
JBL GO 3 Speaker
Prijs op aanvraag