Relatiegeschenken HomeBlogLOGOseat

LOGOseat

LOGOseat, het krukje voor al uw evenementen

De LOGOseat, wordt in de volksmond ook wel de Dutch design chair genoemd, is het krukje waar iedereen mee wegloopt. Een leuke, originele kruk voor in uw eigen bedrijf. Krik uw naamsbekendheid verder op met de LOGOseat. 

De LOGOseat is een betaalbare, handige en opvallende kruk voor evenementen, feesten en sportwedstrijden. Natuurlijk is deze dutch design chair te bedrukken met uw bedrijfslogo. Deze praktische kruk is vervaardigd uit hoogwaardig golfkarton en laat zich heel gemakkelijk bedrukken. Wellicht wordt de kruk slechts even gebruikt, maar als opvallend object in de evenementenhal of mogelijk andere ruimte is de indruk die de LOGOseat achterlaat blijvend. 

 

Beurzen en congressen

De LOGOseat is een uitstekend product voor tijdens beurzen en evenementen. Een mooie manier om reclame te maken en je stand valt nog op ook. Hierdoor zullen mensen je niet snel vergeten. Mogelijk bespreken ze jouw stand nog bij de koffiecorner de volgende dag met collega’s. Als bedrijf wil je niet in de vergetelheid raken en ben je het liefst top-of-mind. De LOGOseat kan daar een mooie stap in zijn. 

 

LOGOseat bij HiepHiepKado

Bij HiepHiepKado bieden wij twee verschillende maten aan. Het eerste krukje is 45 centimeter, het tweede is 36 centimeter. Het product is zeer makkelijk mee te nemen omdat het uit één stuk bestaat en het kan zelfs opgevouwen worden. Het object kan zelfs een gewicht van tot 200 kilo dragen.

Ga naar LOGOseat

LOGOseat 1

 
Populaire producten
Zonnebril UV 400, oranje
Prijs op aanvraag
Game set  Family-fun  in wooden
€20,72 per stuk (5 st)
Luxe bonbon paaseitjes
€30,36 per stuk (15 st)
€31,74 per stuk (1 st)
Beachball set   Summer feeling
€2,42 per stuk (20 st)
Fotopuzzel - 1000 stukjes
Prijs op aanvraag
Powerdesk
Prijs op aanvraag
Samen Eten - Jamie Oliver
Prijs op aanvraag
SeatZac blauw
Prijs op aanvraag
Bamboe lunchbox
€5,26 per stuk (1 st)
SENZA Party Popper XL Zwart
€2,15 per stuk (45 st)
JBL GO 3 Speaker
Prijs op aanvraag
Hator hoofdmassageapparaat van bamboe
€5,60 per stuk (25 st)
€5,06 per stuk (500 st)