Relatiegeschenken HomeBlogLeuke relatiegeschenken

Leuke relatiegeschenken

Leuke relatiegeschenken, voor iedereen iets leuks

Jouw relaties, klanten of medewerkers in het zonnetje zetten, maar nog geen keuze kunnen maken? HiepHiepKado biedt vele leuke relatiegeschenken aan op de website. Wil jij jouw waardering laten blijken? Of zoek je iets voor een andere speciale reden? Wij hebben het allemaal. Met een leuk relatiegeschenk kun je de boodschap die jij wil uitdragen extra kracht bijzetten. 

Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om leuke relatiegeschenken uit te delen als een soort van visitekaartje van het bedrijf. Dit kan het imago van het bedrijf verstevigen en trekt mogelijk zelfs nieuwe klanten aan. Als je slim bent laat je gelijk het logo of slogan van jouw bedrijf achter op het product. Want ook dat bieden wij je aan bij HiepHiepKado. Zo zal de ontvanger telkens weer herinnerd worden aan jou wanneer hij of zij naar het relatiegeschenk kijkt of deze zelfs gebruikt.

 

Assortiment leuke relatiegeschenken

Bij HiepHiepKado vind je leuke relatiegeschenken. Meer dan 25.000 verschillende producten in diverse prijsklassen vind je allemaal terug op de website. Verwen je klanten, relaties en medewerkers met een van de relatiegeschenken van HiepHiepKado. Bovendien kan alles eventueel voorzien worden van jouw logo, slogan, huisstijl of boodschap.

In ons assortiment vind je een geschenk voor iedere relatie, bestaat jouw doelgroep uit ouderen, kinderen, jong volwassenen of specifiek enkel uit mannen of vrouwen. Bij HiepHiepKado vind je het product dat perfect aansluit bij de doelgroep!

Wilt u liever persoonlijk advies? Dan kunt u bellen naar 073 6890031.
 

Ga naar leuke relatiegeschenken

Leuke relatiegeschenken 1

 
Populaire producten
Game set  Family-fun  in wooden
€20,72 per stuk (5 st)
Fotopuzzel - 1000 stukjes
Prijs op aanvraag
SeatZac blauw
Prijs op aanvraag
Samen Eten - Jamie Oliver
Prijs op aanvraag
Luxe bonbon paaseitjes
€30,36 per stuk (15 st)
€31,74 per stuk (1 st)
Laguiole Kurken- trekker Zwart Hout
€26,70 per stuk (25 st)
€25,08 per stuk (250 st)
JBL GO 3 Speaker
Prijs op aanvraag
Zonnebril UV 400, oranje
Prijs op aanvraag
Beachball set   Summer feeling
€2,42 per stuk (20 st)
Powerdesk
Prijs op aanvraag
SENZA Party Popper XL Zwart
€2,15 per stuk (45 st)