Relatiegeschenken HomeBlogKookboek als relatiegeschenk

Kookboek als relatiegeschenk

Kookboek als relatiegeschenk, gezond en lekker

Het is toch fijn als uw werknemers en zakenrelaties zichzelf goed voelen. En wat is er naast een goede nachtrust heel erg belangrijk? Dat is natuurlijk goed en gezond eten! Een kookboek als relatiegeschenk is dan het ideale cadeau. Met een origineel geschenk als een kookboek verras jij je werknemers en zakenrelaties. Juist in deze tijd is koken in populariteit gestegen. Mensen vinden het steeds belangrijker om een gezonde leefstijl aan te nemen.

 

Bevordert het werk

Doordat mensen juist meer nadenken over wat zij eten en hoe zij leven zullen zij gezonder zijn. Dit heeft een positieve invloed op het gehele leven. Mensen zullen minder snel ziek worden en zullen daardoor meer op het werk aanwezig zijn. Ook zijn ze beter geconcentreerd. Waardoor er meer werk verzet kan worden en de focus scherper is. Het is dus altijd slim om na te denken over wat en hoeveel je eet. Door een kookboek als relatiegeschenk te geven hebben werknemers en zakenrelaties meer mogelijkheden, met name omdat ze meer (gezonde) recepten in het assortiment hebben.

 

Verschillende soorten kookboeken

HiepHiepKado heeft een groot aantal verschillende kookboeken in het assortiment. Met name zijn de boeken van Jamie Oliver erg populair. Maar ook zijn er kookboeken van verschillende culinaire landen zoals Indonesië, Spanje, Italië. Ook hebben we kookboeken voor de wok, sushi, vis en zeevruchten, rijst, pasta, eenpans enzovoorts. Naast boeken over verschillende gerechten vind je bijvoorbeeld ook een boek over smoothies in ons assortiment terug.

Ga naar kookboek als relatiegeschenk

Kookboek als relatiegeschenk 1

 
Populaire producten
Beachball set   Summer feeling
€2,42 per stuk (20 st)
SENZA Party Popper XL Zwart
€2,15 per stuk (45 st)
Samen Eten - Jamie Oliver
Prijs op aanvraag
Game set  Family-fun  in wooden
€20,72 per stuk (5 st)
Fotopuzzel - 1000 stukjes
Prijs op aanvraag
Zonnebril UV 400, oranje
Prijs op aanvraag
Bamboe lunchbox
€5,26 per stuk (1 st)
Hator hoofdmassageapparaat van bamboe
€5,60 per stuk (25 st)
€5,06 per stuk (500 st)
Laguiole Kurken- trekker Zwart Hout
€26,70 per stuk (25 st)
€25,08 per stuk (250 st)
SeatZac blauw
Prijs op aanvraag
JBL GO 3 Speaker
Prijs op aanvraag