Relatiegeschenken HomeBlogKoffers met logo

Koffers met logo

Koffers met logo, voor elk vakantieavontuur 

Stuurt jouw organisatie de medewerkers vaak naar het buitenland om connecties te onderhouden met organisaties of nieuwe partners te zoeken in Europa of ver daar buiten? Dan zijn de koffers met logo juist een uitstekend cadeau. Je collega’s zullen zo ook jouw merk uitstralen wanneer zij onderweg zijn. Dit leidt direct tot meer merkzichtbaarheid op vliegvelden en in het buitenland. Wat weer voordelen kan hebben voor uw organisatie. 

Of zijn jouw klanten, zakenrelaties en / of medewerkers gewoon idolaat van reizen? Ook dan is de koffer met logo een zeer geschikt relatiegeschenk. Het is namelijk altijd handig om een juiste koffer of reistas in je bezit te hebben, waarmee je vrij de wereld over kan reizen. 

 

Koffer op maat

Bij het zoeken naar de juiste koffer met logo moet er rekening gehouden worden met de afmetingen die noodzakelijk zijn voor de reis. Moeten er bijvoorbeeld speciale onderdelen in de koffer passen, denk bijvoorbeeld aan een speciaal soort gereedschap? Dan is een aluminium koffer misschien meer geschikt dan een katoenen of leren reistas. Ook moet er zeker nagedacht worden over de afmetingen. Zeker als je wil dat de relatie zijn koffer als handbagage incheckt. Zorg er dan voor dat de afmetingen voldoen aan de eisen van de vliegtuigmaatschappijen. 

 

Assortiment koffer met logo

HiepHiepKado heeft tal van verschillende soorten koffers in het assortiment. Geef een handig en praktisch cadeau aan jouw relatie. Daar zal jouw relatie, klant of medewerker lange tijd plezier van hebben. Kies er ook voor om de koffer met logo te bedrukken met jouw logo of slogan. Zo groeit ook buiten de grenzen jouw naamsbekendheid. 
 

Ga naar koffers

Koffers met logo 1

 
Populaire producten
Game set  Family-fun  in wooden
€20,72 per stuk (5 st)
Luxe bonbon paaseitjes
€30,36 per stuk (15 st)
€31,74 per stuk (1 st)
Laguiole Kurken- trekker Zwart Hout
€26,70 per stuk (25 st)
€25,08 per stuk (250 st)
Powerdesk
Prijs op aanvraag
Beachball set   Summer feeling
€2,42 per stuk (20 st)
Bamboe lunchbox
€5,26 per stuk (1 st)
Hator hoofdmassageapparaat van bamboe
€5,60 per stuk (25 st)
€5,06 per stuk (500 st)
SENZA Party Popper XL Zwart
€2,15 per stuk (45 st)
SeatZac blauw
Prijs op aanvraag
Fotopuzzel - 1000 stukjes
Prijs op aanvraag
Zonnebril UV 400, oranje
Prijs op aanvraag