Relatiegeschenken HomeBlogKeycords met logo

Keycords met logo

Keycords met logo, een sleutelkoord ter promotie

Keycords, ook wel hetzelfde als lanyards. In het Nederlands noemen we het gewoon een sleutelkoord, ofwel neklint. Bedrukte keycords zijn een goedkoop, gewaardeerd en vooral effectief middel op het gebied van promotie. Het komt ten allen tijde te pas.

 

Gebruik keycords

Keycords met logo worden vaak gebruik in de zakelijke industrie. Bijvoorbeeld bij informatiedagen of -avonden van middelbare scholen, hogescholen of de universiteit. Maar ook zeker tijdens introductieweken. Het is zo makkelijk om onderscheid te maken wie bij welke afdeling of onderdeel thuishoort en zo kun je de persoon bij naam aanspreken wat meer een band creëert.  

Keycords met logo worden met name gebruikt op beurzen. Op deze manier weet jij wie bij welke stand hoort. Dat is fijn, want zo weet je wie je moet aanspreken om meer informatie te kunnen verzamelen over een bepaald product of dienst.

Ook bij andere evenementen wordt de lanyard vaak gebruikt. Zoals bijvoorbeeld bij sport- of dance evenementen. Dankzij het gebruik van het sleutelkoord is het voor eventmanagers en beveiligers duidelijk voor welk onderdeel jij werkt. Denk hierbij aan onderdelen als de organisatie, geluid- en lichttechnicus of catering.

 

Assortiment

HiepHiepKado biedt verschillende soorten keycords met logo aan. Deze variëren in lengtes van 7 mm tot 25 mm. Er is een diverse keuze aan verschillende kleuren en veiligheidssystemen. Er zijn zelfs sleutelkoorden die over een hoesje beschikken voor de mobiele telefoon en met een PVC kaarthouder. Natuurlijk zijn deze sleutelkoorden eenvoudig te personaliseren met jouw eigen logo of slogan voor de finishing touch.

Ga naar keycords

Keycords met logo 1

 
Populaire producten
Samen Eten - Jamie Oliver
Prijs op aanvraag
Game set  Family-fun  in wooden
€20,72 per stuk (5 st)
JBL GO 3 Speaker
Prijs op aanvraag
Luxe bonbon paaseitjes
€30,36 per stuk (15 st)
€31,74 per stuk (1 st)
Beachball set   Summer feeling
€2,42 per stuk (20 st)
SENZA Party Popper XL Zwart
€2,15 per stuk (45 st)
Bamboe lunchbox
€5,26 per stuk (1 st)
Powerdesk
Prijs op aanvraag
Hator hoofdmassageapparaat van bamboe
€5,60 per stuk (25 st)
€5,06 per stuk (500 st)
Laguiole Kurken- trekker Zwart Hout
€26,70 per stuk (25 st)
€25,08 per stuk (250 st)
Zonnebril UV 400, oranje
Prijs op aanvraag