Relatiegeschenken HomeBlogJamie Oliver relatiegeschenken

Jamie Oliver relatiegeschenken

Jamie Oliver relatiegeschenken, koken zoals Jamie Oliver

Vind jij het ook belangrijk dat je jouw zakenrelaties, partners en medewerkers in de watten legt. HiepHiepKado (en Jamie Oliver kookboeken) bieden de leukste kookboeken en accessoires van Jamie Oliver aan. Dankzij de Jamie Oliver relatiegeschenken zet jij vanaf nu gezond en lekker eten op tafel. Smakelijk eten! 

 

Jamie Oliver

In 1975 werd Jamie geboren. In zijn jeugd werkte hij regelmatig in de pub van zijn ouders, The Cricketers in Clavering. Daar leerde hij de beginselen van koken. Waarna hij ging studeren aan het Westminster Catering College, zo liep hij ook een stage in Frankrijk. Terug in Londen ging Jamie aan de slag bij Antonio Carluccio, onder leiding van Gennaro Contaldo leerde hij daar de beste pasta’s en foccacia’s maken.

Via het River Café kwam The Naked Chef op televisie. Vanaf dat moment kennen de meeste mensen zijn verhaal wel. Oliver nam verschillende televisieseries op en bracht meerdere kookboeken uit. Hij maakte zich hard voor het gezonder eten van kinderen met de campagne titel ‘Feed me better’. 

 

Assortiment Jamie Oliver relatiegeschenken

Het assortiment van Jamie Oliver relatiegeschenken bestaat naast kookboeken ook uit tal van andere kookbenodigdheden. De bijnaam van Jamie is ‘the Naked Chef’. Deze bijnaam komt voort uit het idee om eten terug te brengen naar de essentie, voedsel te 'strippen' tot de kern.

Een mooie gedachte achter de producten van Jamie Oliver. Dit alles maakt het tot een geweldig en functioneel relatiegeschenk. Het is immers de gedachte die telt bij Jamie Oliver relatiegeschenken.

Ga naar Jamie Oliver relatiegeschenken

Jamie Oliver relatiegeschenken 1

 
Populaire producten
JBL GO 3 Speaker
Prijs op aanvraag
Zonnebril UV 400, oranje
Prijs op aanvraag
Laguiole Kurken- trekker Zwart Hout
€26,70 per stuk (25 st)
€25,08 per stuk (250 st)
Samen Eten - Jamie Oliver
Prijs op aanvraag
Hator hoofdmassageapparaat van bamboe
€5,60 per stuk (25 st)
€5,06 per stuk (500 st)
Luxe bonbon paaseitjes
€30,36 per stuk (15 st)
€31,74 per stuk (1 st)
Fotopuzzel - 1000 stukjes
Prijs op aanvraag
Bamboe lunchbox
€5,26 per stuk (1 st)
SENZA Party Popper XL Zwart
€2,15 per stuk (45 st)
Beachball set   Summer feeling
€2,42 per stuk (20 st)
SeatZac blauw
Prijs op aanvraag