Relatiegeschenken HomeBlogGive aways met logo

Give aways met logo

Give aways met logo, voor elk gepast moment

Door een gepaste give away met logo uit te delen aan de klant krijg je een stukje waardering terug. Door het product te bedrukken met het bedrijfslogo of een slogan zal je relatie er met een goed gevoel tegenover staan. Give aways met logo zijn dan ook ideaal voor beurzen. Stel je voor, je loopt over een beurs en wil meer informatie hebben over een bepaald artikel of dienst. Een give away met de informatie van jouw organisatie is dan ideaal om weg te geven, zo kun je namelijk snel en makkelijk jouw contactgegevens delen. Dit met de intentie dat je straks extra inkomsten weet te behalen. 

Kleine geschenken zijn denkbaar in allerlei variaties. Denk bijvoorbeeld aan sleutelhangers, lanyards, snoepgoed, speelgoed, promotie artikelen en kleine kantoorartikelen. Give aways vind je in diverse kleuren, vormen en maten. Zo is er voor ieder wat wils. De leukste geschenken vind je bij HiepHiepKado!

 

Assortiment van HiepHiepKado

Bij HiepHiepKado vind je give aways met logo die passend en origineel zijn. Het assortiment bestaat uit meer dan 25.000 verschillende producten in diverse prijsklassen. Alle producten kunnen voorzien worden van jouw logo, slogan, huisstijl of boodschap. 

In ons assortiment vind je give aways voor elke relatie, bestaat jouw doelgroep uit ouderen, kinderen, jong volwassenen of specifiek enkel uit mannen of vrouwen. Bij HiepHiepKado vind je het product dat perfect aansluit bij de doelgroep.

Ga naar give aways met logo

Give aways met logo 1

 
Populaire producten
Laguiole Kurken- trekker Zwart Hout
€26,70 per stuk (25 st)
€25,08 per stuk (250 st)
Zonnebril UV 400, oranje
Prijs op aanvraag
JBL GO 3 Speaker
Prijs op aanvraag
Samen Eten - Jamie Oliver
Prijs op aanvraag
Bamboe lunchbox
€5,26 per stuk (1 st)
SENZA Party Popper XL Zwart
€2,15 per stuk (45 st)
Powerdesk
Prijs op aanvraag
Hator hoofdmassageapparaat van bamboe
€5,60 per stuk (25 st)
€5,06 per stuk (500 st)
Game set  Family-fun  in wooden
€20,72 per stuk (5 st)
Fotopuzzel - 1000 stukjes
Prijs op aanvraag
SeatZac blauw
Prijs op aanvraag