Relatiegeschenken HomeBlogGadget met logo

Gadget met logo

Gadget met logo, een leuk cadeau om te krijgen

Gadgets met logo kunnen er voor zorgen dat jij je als onderneming onderscheidt van anderen. Belangrijk hierbij is dat het gekozen product aansluit bij de uitstraling en het type bedrijf. Het doel is natuurlijk dat deze gadget met logo als gebruiksvoorwerp zal dienen of als decoratie voor in huis of op kantoor. 

Ben bekend in welk segment jouw onderneming thuishoort. Een reclamebureau heeft namelijk een andere behoefte aan gadgets dan bijvoorbeeld een webshop in skipakken of een zorgverzekeraar. Een gadget met logo dient namelijk niet alleen zakelijk te zijn, maar het moet ook een persoonlijk gevoel hebben bij de ontvanger.  

 

Assortiment van HiepHiepKado

Bij HiepHiepKado vind je gadgets die passend en origineel zijn. Het assortiment bestaat uit meer dan 25.000 verschillende producten in diverse prijsklassen.

Verwen je klanten, relaties en medewerkers met een van de relatiegeschenken van HiepHiepKado. Van duurzame, luxe, originele tot goedkope geschenken. Bovendien kan alles eventueel voorzien worden van jouw logo, slogan, huisstijl of boodschap.
In ons assortiment vind je gadgets met logo voor iedere relatie, bestaat jouw doelgroep uit ouderen, kinderen, jong volwassenen of specifiek enkel uit mannen of vrouwen. Bij HiepHiepKado vind je het product dat perfect aansluit bij de doelgroep.

 

Gadget met logo bij HiepHiepKado

Laat jouw relaties weten dat je ze waardeert met bijvoorbeeld een tailor-made fietsmand, een virtual reality bril of een powerbank. Via de website van HiepHiepKado kun je alle leuke gadgets vinden. Wil je graag advies? Bel dan naar 073 689 00 31.

Ga naar gadget met logo

Gadget met logo 1

 
Populaire producten
Beachball set   Summer feeling
€2,42 per stuk (20 st)
Samen Eten - Jamie Oliver
Prijs op aanvraag
Laguiole Kurken- trekker Zwart Hout
€26,70 per stuk (25 st)
€25,08 per stuk (250 st)
Fotopuzzel - 1000 stukjes
Prijs op aanvraag
Luxe bonbon paaseitjes
€30,36 per stuk (15 st)
€31,74 per stuk (1 st)
Game set  Family-fun  in wooden
€20,72 per stuk (5 st)
Bamboe lunchbox
€5,26 per stuk (1 st)
SENZA Party Popper XL Zwart
€2,15 per stuk (45 st)
Hator hoofdmassageapparaat van bamboe
€5,60 per stuk (25 st)
€5,06 per stuk (500 st)
Zonnebril UV 400, oranje
Prijs op aanvraag
SeatZac blauw
Prijs op aanvraag
JBL GO 3 Speaker
Prijs op aanvraag