Relatiegeschenken HomeBlogDVD Vincent van Gogh

DVD Vincent van Gogh

DVD Vincent van Gogh, een leuke en leerzame DVD

Een origineel relatiegeschenk is waar jij naar op zoek bent? Dan moet je de DVD Vincent van Gogh hebben. Eerst was de Rembrandt DVD al een groot succes. Om die reden biedt HiepHiepKado nu de DVD aan over het leven en werk van Vincent van Gogh. 

 

Wie is Van Gogh

De beste man is geboren op 30 maart 1853. Van Gogh wordt beschouwd als één van de grootste schilders van de 19e eeuw. De Nederlandse kunstenaar was in de tijd dat hij leefde echter verre van beroemd. Dat kwam pas jaren na zijn overlijden. 

Het bekendste schilderij van Van Gogh is de ‘Sterrenwacht’. Andere zeer gewaardeerde schilderijen zijn: ‘Korenveld met kraaien’, ‘Zelfportret’, ‘Irissen’, ‘De slaapkamer’, ‘Zonnebloemen’, ‘Het gele huis’, ‘De kerk van Auvers’, ‘Stilleven met mand aardappelen’, ‘De aardappeleters’. 

 

Totstandkoming DVD Vincent van Gogh

In nauwe samenwerking met Het Van Gogh Museum te Amsterdam is deze kunstproductie tot stand gekomen. Deze DVD biedt een 2 uur durende achtergrond over het leven en werk van de kunstenaar. 

De DVD-box van Vincent van Gogh bevat een bonus DVD, gewijd aan de twee grootste Van Gogh collecties ter wereld. Deze worden vertoond in het Van Gogh Museum in Amsterdam en het Kröller Müller Museum in Otterlo. 

Wanneer je meer informatie wenst over de DVD Van Gogh kunt u bellen naar 073 - 6890031. Een creatief relatiegeschenk? De DVD Vincent van Gogh.

 

Ga naar DVD Vincent van Gogh

DVD Vincent van Gogh 1

 
Populaire producten
SeatZac blauw
Prijs op aanvraag
Laguiole Kurken- trekker Zwart Hout
€26,70 per stuk (25 st)
€25,08 per stuk (250 st)
Powerdesk
Prijs op aanvraag
SENZA Party Popper XL Zwart
€2,15 per stuk (45 st)
JBL GO 3 Speaker
Prijs op aanvraag
Fotopuzzel - 1000 stukjes
Prijs op aanvraag
Luxe bonbon paaseitjes
€30,36 per stuk (15 st)
€31,74 per stuk (1 st)
Hator hoofdmassageapparaat van bamboe
€5,60 per stuk (25 st)
€5,06 per stuk (500 st)
Beachball set   Summer feeling
€2,42 per stuk (20 st)
Game set  Family-fun  in wooden
€20,72 per stuk (5 st)
Zonnebril UV 400, oranje
Prijs op aanvraag