Relatiegeschenken HomeBlogDopper bedrukken

Dopper bedrukken

Dopper bedrukken, de Dopper een goed initiatief 

Steun de duurzame filosofie van Dopper door deze fles als relatiegeschenk aan te bieden aan je zakenrelaties, klanten en medewerkers. De dopper is een duurzame, handige, mooie waterfles en heeft een inhoud van 500 ml. Een Nederlands product dat klimaatneutraal geproduceerd wordt. Natuurlijk is de dopper te bedrukken met uw logo. 

 

Duurzaam

De bedrukte dopper is eindeloos te gebruiken en zorgt er daardoor voor dat u kunt genieten van water zonder steeds een wegwerpflesje te gebruiken. Dit bespaart in uw portemonnee en u bent mede verantwoordelijk voor het afnemen van de vermindering van plastic afval in de wereld. De dopper is zelfs tot 65 °C vaatwasmachinebestendig. 

 

Waarom de dopper? 

De dopper is een zeer populair product. Vrijwel iedereen is dan ook blij om een relatiegeschenk als dit te mogen ontvangen. Doordat de bedrukte dopper dagelijks wordt gebruikt is het logo van uw merk of bedrijf constant in beeld. Dat maakt je nog meer zichtbaar! En daarnaast steun je direct het goede doel. Dopper investeert namelijk een deel van de omzet in drinkwater- en sanitatieprojecten en in educatieprogramma’s over water en plastic afval. 

 

HiepHiepKado raadt Dopper aan

Wil je een leuk relatiegeschenk geven waar de ontvanger ook echt iets aan heeft? Dan moet je de dopper fles hebben. Wij bieden de dopper met logo aan in vijf frisse kleuren, namelijk: Cool Blue, Apple Green, Simply Red, Pure White, Hello Yellow. En natuurlijk is bij ons de dopper te bedrukken met uw logo.

Ga naar doppers

Dopper bedrukken 1

 
Populaire producten
SeatZac blauw
Prijs op aanvraag
JBL GO 3 Speaker
Prijs op aanvraag
Powerdesk
Prijs op aanvraag
SENZA Party Popper XL Zwart
€2,15 per stuk (45 st)
Beachball set   Summer feeling
€2,42 per stuk (20 st)
Samen Eten - Jamie Oliver
Prijs op aanvraag
Hator hoofdmassageapparaat van bamboe
€5,60 per stuk (25 st)
€5,06 per stuk (500 st)
Luxe bonbon paaseitjes
€30,36 per stuk (15 st)
€31,74 per stuk (1 st)
Laguiole Kurken- trekker Zwart Hout
€26,70 per stuk (25 st)
€25,08 per stuk (250 st)
Game set  Family-fun  in wooden
€20,72 per stuk (5 st)
Fotopuzzel - 1000 stukjes
Prijs op aanvraag