Relatiegeschenken HomeBlogDigitale fotolijstjes

Digitale fotolijstjes

Digitale fotolijstjes, uw foto in een digitaal lijstje

Sta jij graag in de picture? Dankzij de digitale fotolijstjes van HiepHiepKado kijkt iedereen naar jou. Beslis jij om de digitale fotolijstjes te bedrukken met het logo van jouw bedrijf dan val je al helemaal op bij de zakenrelaties, klanten of medewerkers. Het betreft een functioneel cadeau dat een ieder maar al te graag in zijn of haar huis heeft staan. Het brengt het thuisgevoel de woonkamer in. 

 

Denk aan 

Met de fotolijst kun jij al jouw geliefde foto’s keer op keer laten afspelen. In gedachte kan hij of zij dan terugdenken aan het moment van wanneer de foto werd gemaakt. Zoals de mooie vakantiekiekjes van de wereldreis, het moment van beoefenen van jouw hobby, een kerstavond met de familie, enzovoorts. 

Het voordeel voor jouw als organisatie is dat de ontvanger ook steeds weer aan jou zal denken. Dit door de kracht van het geven, maar ook door de logo die prijkt op het cadeau. Een win-win situatie dus. 

 

Assortiment

HiepHiepKado biedt digitale fotolijstjes aan in allerlei vormen, kleuren en grootte. De fotolijstjes zijn een leuke uitbreiding voor jouw digitale camera. Dankzij de fotolijst die digitaal is kun jij de mooiste, leukste en dierbaarste foto’s die jij ooit hebt gemaakt keer op keer terug kijken.

 

Mogelijkheden digitale fotolijstjes

Door de digitale fotolijstjes was het delen van foto’s nog nooit zo gemakkelijk. 
Er zijn zelfs lijstjes die geluid kunnen afspelen en videobeelden kunnen weergeven. Geef je zakenrelaties of klanten een visuele presentatie van je bedrijf, die ze later kunnen vervangen met eigen foto’s. Met een van deze digitale lijstjes met logo maak je gegarandeerd een stijlvolle indruk. 

 

Ga naar digitale fotolijstjes

Digitale fotolijstjes 1

 
Populaire producten
SeatZac blauw
Prijs op aanvraag
Fotopuzzel - 1000 stukjes
Prijs op aanvraag
Beachball set   Summer feeling
€2,42 per stuk (20 st)
SENZA Party Popper XL Zwart
€2,15 per stuk (45 st)
Game set  Family-fun  in wooden
€20,72 per stuk (5 st)
Luxe bonbon paaseitjes
€30,36 per stuk (15 st)
€31,74 per stuk (1 st)
Laguiole Kurken- trekker Zwart Hout
€26,70 per stuk (25 st)
€25,08 per stuk (250 st)
JBL GO 3 Speaker
Prijs op aanvraag
Bamboe lunchbox
€5,26 per stuk (1 st)
Hator hoofdmassageapparaat van bamboe
€5,60 per stuk (25 st)
€5,06 per stuk (500 st)
Powerdesk
Prijs op aanvraag