Relatiegeschenken HomeBlogDag van de stagiair

Dag van de stagiair

Dag van de Stagiair, werkt hard voor u

Het doel van de ‘Dag van de Stagiair’ is om de stagiair jaarlijks (22 mei) op deze dag in het zonnetje te zetten. Vaak zijn stagiaires maar tijdelijk werkzaam in een organisatie en worden zij regelmatig over het hoofd gezien. Toch zijn zij heel belangrijk in het succes van uw bedrijf. Het is dan ook belangrijk dat de stagiair meer waardering krijgt voor het werk wat hij of zij doet. Want stagiaires worden nog altijd niet behandeld als een volwaardig werknemer, terwijl zij dat in principe wel zijn.

Het doel met deze dag is dan ook om meer bewustwording te creëren binnen het bedrijfsleven, de overheid en het onderwijs. Zodat de omstandigheden in de toekomst verbetert kunnen worden. Want de stagiair is niet voor niets de toekomst!

 

De stagiair is onmisbaar

Voor uw organisatie is een stagiair vaak onmisbaar. Elk half jaar zoeken bedrijven weer naar de stagiair die wat extra werk van de afdeling op zich kan nemen, daartegenover staat een (goede) begeleiding vanuit de organisatie. Je hoort weleens dat de stagiair enkel onnozele klusjes mag uitvoeren, maar gelukkig is dit meestal niet het geval.

 

Een glimlach op het gezicht

Tover op deze 22 mei een glimlach op het gezicht van de stagiair door hem of haar tijdens de Dag van de Stagiair in het zonnetje te zetten met een leuk presentje. Dit is de mogelijkheid om de stagiair de credits te geven die hij of zij verdient. HiepHiepKado biedt tal van mogelijkheden om dit jaar verrassend uit de hoek te komen.

Ga naar dag van de stagiair

Dag van de stagiair 1

 
Populaire producten
SENZA Party Popper XL Zwart
€2,15 per stuk (45 st)
Powerdesk
Prijs op aanvraag
Fotopuzzel - 1000 stukjes
Prijs op aanvraag
Luxe bonbon paaseitjes
€30,36 per stuk (15 st)
€31,74 per stuk (1 st)
Beachball set   Summer feeling
€2,42 per stuk (20 st)
Game set  Family-fun  in wooden
€20,72 per stuk (5 st)
Hator hoofdmassageapparaat van bamboe
€5,60 per stuk (25 st)
€5,06 per stuk (500 st)
Samen Eten - Jamie Oliver
Prijs op aanvraag
Laguiole Kurken- trekker Zwart Hout
€26,70 per stuk (25 st)
€25,08 per stuk (250 st)
Zonnebril UV 400, oranje
Prijs op aanvraag
Bamboe lunchbox
€5,26 per stuk (1 st)