Caps

Caps, altijd passende caps

Heel normaal is het voortaan om met een cap buiten te lopen. Vooral in de lente- en zomerperiode zie je dat caps heel populair zijn. Maar natuurlijk ook met slecht weer is een cap altijd handig, bijvoorbeeld tijdens een hevige hoosbui of wanneer het hagelt. Caps zijn dan eigenlijk ook niet meer weg te denken uit het straatbeeld. 

Petten worden ook vaak gebruikt als reclamemiddel. De kosten vallen namelijk weg tegen de baten. Vergeet dus vooral niet om de petten uit te delen aan mensen die veel en vaak gezien worden, zoals bijvoorbeeld bezorgingsdiensten doen (zoals bij het afleveren van post, pakketten en eten). Ook kun je ze prima uitdelen als give-away bij evenementen. Zoals bijvoorbeeld op een beurs aan liefhebbers die jouw auto occasion stand bezoeken of tijdens een sportevenement als één van de sponsoren.

 

Voordelen van caps

Caps kunnen voortaan ook echt dienen als modeaccessoire. Het kan een extra touch geven aan je outfit. Het op hebben van een cap wordt ook niet meer als zo onprettig ervaren als vroeger. Dit komt mede door het feit dat ook veel topsporters dit dragen. Zoals in het tennis, honkbal, golf en wielrennen het geval is. Zodat de sponsor extra zichtbaar in beeld komt. Maar natuurlijk is het grootste voordeel van een pet dragen dat je wordt beschermd tegen de UV-stralen. Het kan je zelfs beschermen tegen een zonnesteek. 

 

Assortiment caps met logo

HiepHiepKado beschikt over een rijk aanbod caps die voorzien kunnen worden van een logo. Meer dan 500 verschillende soorten petten worden in tal van kleuren door HiepHiepKado aangeboden. Van baseball caps tot zonnekleppen en safari hoedjes. Een ruime keuze is er uit diverse materialen zoals katoen, fleece of acryl. Op verschillende manieren kan de opdruk op de cap worden aangebracht. De mogelijkheden zijn bedrukken, borduren en graveren.

Bekijk hier de caps.

Ga naar caps

Caps 1

 
Populaire producten
Hator hoofdmassageapparaat van bamboe
€5,60 per stuk (25 st)
€5,06 per stuk (500 st)
Samen Eten - Jamie Oliver
Prijs op aanvraag
Zonnebril UV 400, oranje
Prijs op aanvraag
SeatZac blauw
Prijs op aanvraag
Powerdesk
Prijs op aanvraag
SENZA Party Popper XL Zwart
€2,15 per stuk (45 st)
Beachball set   Summer feeling
€2,42 per stuk (20 st)
JBL GO 3 Speaker
Prijs op aanvraag
Bamboe lunchbox
€5,26 per stuk (1 st)
Laguiole Kurken- trekker Zwart Hout
€26,70 per stuk (25 st)
€25,08 per stuk (250 st)
Luxe bonbon paaseitjes
€30,36 per stuk (15 st)
€31,74 per stuk (1 st)
Game set  Family-fun  in wooden
€20,72 per stuk (5 st)