Relatiegeschenken HomeBlogCadeau met logo

Cadeau met logo

Cadeau met logo, niet voor iedereen

Door een cadeau aan uw relatie te geven sta jij even in de spotlight. Het is altijd leuk om een geschenk te ontvangen. Beslist u om het logo van uw merk er zelfs op te laten bedrukken, dan zal de relatie nooit meer vergeten van wie hij dit cadeau met logo heeft mogen ontvangen. Natuurlijk maak je er ook ‘gratis’ reclame mee. Bedrukte cadeaus horen dan ook echt bij deze tijd!

 

Voor de klant, relatie of medewerker

Jij kunt je klanten, relaties en medewerkers extra verwennen door een van de vele cadeaus (met logo) aan te bieden die HiepHiepKado in het assortiment heeft. Kies een van de duurzame, luxe of originele cadeaus of een wat goedkoper presentje. Natuurlijk kun je alles voorzien van jouw specifieke logo, slogan, huisstijl of boodschap. Hiermee geef je aan de klant, relatie of medewerker juist iets persoonlijks. Op deze manier zullen ze jou nooit meer vergeten. 

 

Kies jouw cadeau met logo

HiepHiepKado biedt een grootschalig aanbod qua cadeaus aan. Geef bijvoorbeeld een stormparaplu aan je relatie, zo komt hij of zij de regenachtige dagen droog door. Of kies voor een broodrooster met logo, ook kun je kiezen voor een USB-stick in de vorm van een poppetje. 

Daarnaast kun je ook denken aan meer luxere geschenken, zoals de producten van Rituals of Jamie Oliver. Geef jouw relatie een persoonlijk en origineel gift van HiepHiepKado. Bekijk hier alle cadeaus

Ga naar cadeau met logo

Cadeau met logo 1

 
Populaire producten
Beachball set   Summer feeling
€2,42 per stuk (20 st)
Game set  Family-fun  in wooden
€20,72 per stuk (5 st)
JBL GO 3 Speaker
Prijs op aanvraag
Powerdesk
Prijs op aanvraag
SeatZac blauw
Prijs op aanvraag
Luxe bonbon paaseitjes
€30,36 per stuk (15 st)
€31,74 per stuk (1 st)
SENZA Party Popper XL Zwart
€2,15 per stuk (45 st)
Fotopuzzel - 1000 stukjes
Prijs op aanvraag
Hator hoofdmassageapparaat van bamboe
€5,60 per stuk (25 st)
€5,06 per stuk (500 st)
Zonnebril UV 400, oranje
Prijs op aanvraag
Bamboe lunchbox
€5,26 per stuk (1 st)