Relatiegeschenken HomeBlogBowls and dishes bedrukken

Bowls and dishes bedrukken

Bowls and dishes bedrukken, speciaal voor u

De mooiste borden en schalen vind je bij HiepHiepKado. Verras uw zakenrelatie of medewerker met een origineel en functioneel geschenk / premium. Met dit type geschenk zorg je ervoor dat het koken nog gezelliger en sfeervoller wordt. Waarna je gezamenlijk aan het heerlijke diner kan gaan. Want samen maken we van een etentje een groot feest!

De bowls and dishes kunnen natuurlijk bedrukt worden met uw bedrijfslogo. Binnenkort kan uw logo of slogan al prijken op uw nieuwe borden, schalen en kommen. Voortaan kun je dus na elke maaltijd je logo aanschouwen. En ga je met een glimlach van tafel.

 

Koken voor je plezier

Veel mensen zien koken als een noodzaak. Maar het is natuurlijk ook een mate van ontspanning. Daarnaast kijk je uit naar het heerlijke maal wat je aan het voorbereiden bent. Wanneer je dit kunt doen met je eigen bowls and dishes (met logo) maakt het dit natuurlijk nog alleen maar mooier. Wij wensen je dan ook veel kookplezier met uw nieuwe borden en schalen. Eet smakelijk!

 

Assortiment

HiepHiepKado biedt een ruim assortiment aan borden en schalen in allerlei verschillende vormen en kleuren. Op deze manier vind je altijd het perfecte cadeau. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om een ander relatiegeschenk te selecteren uit ons ruime assortiment uit de categorie home & living.  

Ga naar bowls and dishes

Bowls and dishes bedrukken 1

 
Populaire producten
Luxe bonbon paaseitjes
€30,36 per stuk (15 st)
€31,74 per stuk (1 st)
Beachball set   Summer feeling
€2,42 per stuk (20 st)
Bamboe lunchbox
€5,26 per stuk (1 st)
Game set  Family-fun  in wooden
€20,72 per stuk (5 st)
Zonnebril UV 400, oranje
Prijs op aanvraag
Samen Eten - Jamie Oliver
Prijs op aanvraag
SENZA Party Popper XL Zwart
€2,15 per stuk (45 st)
JBL GO 3 Speaker
Prijs op aanvraag
Laguiole Kurken- trekker Zwart Hout
€26,70 per stuk (25 st)
€25,08 per stuk (250 st)
Powerdesk
Prijs op aanvraag
SeatZac blauw
Prijs op aanvraag