Relatiegeschenken HomeBlogBedrukte linnen tas

Bedrukte linnen tas

Bedrukte linnen tas, een succes op de beurs

Een leuk en functioneel relatiegeschenk is de bedrukte linnen tas. De zichtbaarheid van uw merk kun je vergroten door het grote aantal verschillende tassen wat HiepHiepKado aanbiedt. Zeker als u beslist u om uw merknaam of logo er op te laten bedrukken. Zo wordt uw merk meer op straat vertoond en dat werkt positief voor uw naamsbekendheid. 

De bedrukte linnen tas is uiterst geschikt om uit te delen op beurzen, tijdens open dagen of bij andere evenementen. Zoals bijvoorbeeld tijdens de Avond4daagse, op deze manier komen ouders in contact met uw merk en mochten kinderen waarde gaan hechten aan de tas. Dan zit je gebeiteld! 

Het uitdelen van de linnen tas biedt u de mogelijkheid om extra informatie mee te leveren middels folders, flyers en dergelijke. Ook kun je er nog voor kiezen om een leuke gadget mee te geven die de link met uw organisatie legt. 

 

Assortiment van de linnen tas

HiepHiepKado biedt tal van mogelijkheden in uw keuze om de juiste linnen tas te selecteren. Er zijn verschillende modellen op de website van HiepHiepKado te vinden. Het verschil kan hem zitten in de grote van de tas, de lengte van het handvat, de kleur en dergelijke. Elk model kan bedrukt worden met uw logo of slogan. Daarna is het aan u om de bedrukte linnen tas uit te delen. De ontvanger zorgt er dan voor dat hij of zij uw merk onder de aandacht brengt van anderen.

Ga naar linnen tas

Bedrukte linnen tas 1

 
Populaire producten
Beachball set   Summer feeling
€2,42 per stuk (20 st)
JBL GO 3 Speaker
Prijs op aanvraag
Hator hoofdmassageapparaat van bamboe
€5,60 per stuk (25 st)
€5,06 per stuk (500 st)
SENZA Party Popper XL Zwart
€2,15 per stuk (45 st)
Game set  Family-fun  in wooden
€20,72 per stuk (5 st)
Zonnebril UV 400, oranje
Prijs op aanvraag
Fotopuzzel - 1000 stukjes
Prijs op aanvraag
Powerdesk
Prijs op aanvraag
Laguiole Kurken- trekker Zwart Hout
€26,70 per stuk (25 st)
€25,08 per stuk (250 st)
SeatZac blauw
Prijs op aanvraag
Samen Eten - Jamie Oliver
Prijs op aanvraag