Relatiegeschenken HomeBlogBalpennen

Balpennen

Balpennen, pennen die geschiedenis schrijven

Balpennen behoren nog altijd bij de meest populaire reclameartikelen in de branche. Een balpen met logo is nog altijd een blikvanger. Iedereen maakt dagelijks nog altijd gebruik van een pen om interessante aantekeningen te maken of om even snel iets in de agenda te noteren. 

Met name op beurzen of bij open dagen zie je dat bij elke stand een groot aantal balpennen verspreid wordt. Een goedkope manier om de naamsbekendheid van het bedrijf of studie te vergroten. Voor Nederlanders is het heel normaal om een pen mee te krijgen bij een bezoek aan een stand of bijeenkomst. Pennen kopen doen zij zelden, zij maken voornamelijk gebruik van degene die zij ontvangen. Hierdoor wordt de balpen dus vaak gezien, met name door collega’s, familieleden en vrienden. 

Balpennen zijn daarom altijd functioneel in meerdere opzichten. HiepHiepKado biedt tal van mogelijkheden op het gebied van balpennen, zelfs met logo opdruk. De pennen kunnen gegraveerd of bedrukt worden met jouw bedrijfslogo, huisstijl of slogan.

 

Assortiment balpennen

Het assortiment pennen met logo bestaat onder andere uit goedkope balpennen, stijlvolle en elegante pennen, originele balpennen en pennensets die bedrukt kunnen worden met jouw logo. De reden dat balpennen (met logo) zo geliefd zijn is dat deze dagelijks gebruikt worden. 

Ga naar balpennen

Balpennen 1

 
Populaire producten
JBL GO 3 Speaker
Prijs op aanvraag
Beachball set   Summer feeling
€2,42 per stuk (20 st)
Bamboe lunchbox
€5,26 per stuk (1 st)
SeatZac blauw
Prijs op aanvraag
Zonnebril UV 400, oranje
Prijs op aanvraag
Powerdesk
Prijs op aanvraag
Samen Eten - Jamie Oliver
Prijs op aanvraag
Game set  Family-fun  in wooden
€20,72 per stuk (5 st)
Luxe bonbon paaseitjes
€30,36 per stuk (15 st)
€31,74 per stuk (1 st)
Hator hoofdmassageapparaat van bamboe
€5,60 per stuk (25 st)
€5,06 per stuk (500 st)
Fotopuzzel - 1000 stukjes
Prijs op aanvraag
SENZA Party Popper XL Zwart
€2,15 per stuk (45 st)